SPOMENIK U SRBU, SPOMENIK JE POBJEDE NAD HRVATIMA, TO JE TRAGEDIJA HRVATA, U DRŽAVI HRVATSKOJ

Vrijeme:2 min, 19 sec

Hrvati su malo Božje stado, nad kojim se kroz povijest, provodi genocid. Nikad Hrvati nisu ratovali na tuđem teritoriju niti bili agresori. Željeli smo samo biti svoji na svome,pa i u svojoj Lici i Kordunu. Lika i Kordun su hrvatski teritorij nad kojoj su komunistički generali i zapovjednici ličke divizije NOVJ, te četnički puk „Kralj Petar II“ podigli ustanak. Ustanak iz srpnja 1941. godine, zahvatio je etničke Srbe, a bio je isključivo usmjereno protiv NDH i istrebljenju etničkih Hrvata u ruralnom području, gdje su prevladavali Srbi. Ti ustanici surađivali su s talijanskim fašistima, koji su trebali zajedničkim ustankom protjerati Ustaše i u tome su uspjeli. Uveli su svoju civilnu vlast i zabranili ulazak vojnim snagama NDH. Spomenik u Srbu je spomenik pobjede nad Hrvatima. Koje li tragedije, da je taj spomenik poraza Hrvata, građen hrvatskim novcem, a sada obnovljen uz dozvolu Vlade. Američko je veleposlanstvo za tu namjenu doniralo 350.000 ˘$. I Hrvatska Vlada je dala svoj financijski doprinos u obnovi spomenika i cjelokupna sredstva za izgradnju spomenika. Takav slučaj nije zabilježen u svijetu, da netko gradi spomenik poraza svog naroda.

Braneći svoje, Hrvati su u porazu i pobjedi bili lažno optuženi. Nad Hrvatima, nakon poraza 1945. izvršen je genocid. Mučki ubijeno je 500.000 Hrvata, što je ostavilo trajne posljedice na demografsko stanje Hrvatske.

Hrvati su Božji narod, hrabar i pun praštanja, a što se vidi kroz povijest, i zadnji primjer iz Domovinskog rata.Nakon hrvatske pobjede nad velesrpskom agresijom u obrambenom Domovinskom ratu, umjesto odmazde kako su to činili Srbi, Hrvatska je donijela Zakon o aboliciji, oprostu. Srbi nisu zahvalni, nego agresivni i izjednačuju mučki ubijene, silovane, mučene branitelje sa agresorima. Taj narod nema budućnost. Zlo je privremeno ali opako i posljedice su za čovjeka velike. Hrvati trpe, pate i nestaju baš onako kako su Srbi isplanirali.

Bog ima zadnju, Hrvati su narod nade, mučenici ali i ono malo stado koje se spominje u Svetom pismu (..“ne boj se moje malo stadeo

Velikosrpska agresija na Hrvatsku nikada nije prestala. To potvrđuje izgradnja i obnova spomenika u Srbu, koji je simbol poraza Hrvata. I nadalje se izmišlja broj žrtava u Jasenovcu, a Hrvatske vlasti to podržavaju, jer da ne podržavaju, odavno bi taj spomenik eshumirali, sve žrtve popisali i dostojno se kršćanski prema njima postupilo. To je potvrda i znak, da do danas, ni jedna Vlada nije bila hrvatska. Izdana je Hrvatska!

Iskrivljavanje hrvatske povijesti srpskim lažima, koje državne vlasti ne zaustavljaju, nego im daju vjetar u leđa, i tako postaju sudionici u namjeri prikazivanja Hrvata genocidnim narodom. Srbi javno u svijetu nastupaju  zaokrenutom tezom žrtve i zločinca. Ništa od toga ne bi mogli provoditi, da nemaju podršku svih dosadašnjih Vlada koje to šutke gledaju i u mnogočemu im pomažu.To je veleizdaja!

 

INICIJATIVA HRVATSKA SLOGA -IHS

 

Hrvatsko nebo

 

Odgovori