ERNESTO VALVERDE dvije posljednje godine nije mogao zamisliti momčad Barcelone bez Ivana Rakitića. Treneru španjolskog prvaka hrvatski je veznjak (31) bio jedan od rijetkih nezamjenjivih igrača. Ali dolazak devet godina mlađeg, fenomenalnog Frenkieja de Jonga, gurnuo je Rakitića prema izlazu pet godina nakon što je došao u Barcelonu.

Rakitić na to odgovara igrajući kao i do sada, odlično i standardno. Na pripremama za novu sezonu k tome je i postigao dva gola pa je Valverde pred današnji prijateljski meč s Napolijem u američkom Ann Arboru dobio novinarsko pitanje ostaje li Rakitić ipak u Barceloni.

“On nam je iznimno važan igrač, ali ne znam hoće li biti s nama u novoj sezoni. Sa 100-postotnom sigurnošću mogu jamčiti da to ne znam. Ne znam hoće li nastaviti igrati za nas. Za sada ga tretiram kao sve ostale igrače koje imam na raspolaganju i smatram ga našim nogometašem. U načelu, ništa mi ne ukazuje na to da neću moći računati na njega.”

 

https://www.index.hr/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

NAPOMENA: Komentari kojima se krši Etički kodeks Vijeća za tisak, koji sadrže uvrijedljive, klevetničke i diskriminirajuće sadržaje bit će uklonjeni.