TRENER CIBONE: Ivan Velić: Ovo je godina Livnjaka, Dalića, Kovača, evo i moja

Vrijeme:1 min, 16 sec

Sjajna Cibona prošla je kroiz doigravanje s 9-0, a u finalu Prvenstva Hrvatske “pomela” je Cedevitu s 4-0. Publike se vratila Vukovima, sve je kao u bajci.

– Hvala svim ljudima iz kluba, a najviše igračima, koji su izvukli ovu sezonu na najbolji mogući način. Ovo je nestvarna godina za nas i za mene osobno. Ovo je rezultat koji nismo mogli ni sanjati, niti mi niti cijela Hrvatska, ovo je godina iznenađenja, godina Livnjaka, godina Dalića, Kovača, a evo i ja sam uzeo tu titulu. Stvarno sam ponosan na dečke. Ovo je nevjerojatan uspjeh, rekao je trener Cibone Ivan Velić.

– Prije sezone nismo mogli ni sanjati o ovakvom rezultatu, ali radili smo i mučili se i i ja i tim i došli smo do, za mene, nevjerojatnog rezultata. Ovo je najveća pobjeda za mene osobno, biti prvak Hrvatske je velika čast, pogotovo s grupom ljudi kojoj na početku sezone nitko nije davao šanse, bez stranaca,ali s velikim srcem. Mislim da su odradili vrhunski posao, ponosan sam na njih, ovo je njihova pobjeda. Karakter ovog tima je nevjerojatan, ni jednu sekundu nismo stali i pomislili da je gotovo, igrali smo do kraja, dodao je Velić.

Rekao je nešto i o povratku navijača Ciboni: – Rekao sam u jednom intervjuu prije početka sezone da mi je cilj da publika prepozna kako se bore ovi momci, to je šlag na tortu i uspjeh mojih igrača da smo imali ovakvu atmosferu u zadnjoj utakmici prvenstv, zaključio je, prenosi HRT.

 

Dnevnik.ba/https://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)