OTVOREN XIII. SABOR HDZ BIH Čović: Imamo puno izazova, treba nam snažno stranačko vodstvo

Vrijeme:55 sec

Danas je u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače otvoren i počeo s radom XIII. Sabor HDZ BiH, nakon što su izaslanstva HDZ BiH i HDZ Republike Hrvatske na čelu s njihovim predsjednicima Draganom Čovićem i predsjednikom vlade RH Andrejem Plenkovićem položili vijence i zapalili svijeće ispred spomen obilježja za žrtve Domovinskog rata. U izjavi prije početka rada sabora Čović se zahvalio Plenkoviću i kazao kako je temelj opstojnosti Hrvata u BiH upravo zajedništvo, piše Hrvatski Medijski Servis.

“Zaista veliko zadovoljstvo što imamo danas predsjednika vlade, odnosno predsjednika HDZ-a, što je posebna potpora onome što radimo danas. Kad je hrvatski narod u pitanju, ima puno toga što radimo zajedno. Temelj naše opstojnosti je zajedništvo, a baštinimo ga dugo vremena i u BiH i u Republici Hrvatskoj.” kazao je Čović.

“Imamo puno izazova, za koje treba snažno stranačko vodstvo koje ćemo danas izabrati. Poslije sabora, zadatak broj 1 je pružena ruka zajedništva prema svima, osigurana potpora konstitivnosti i spriječavanje bilo kakve neodgovorne politike koje smo imali u proteklom vremenu, i koje su izazvale nepovjerenje naroda u BiH” rekao je.

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)