Pupovac nastavlja provocirati i poziva na obračun s tzv. ekstremistima

Vrijeme:1 min, 23 sec

Ima li Pupovac vlastitu stolicu u emisiji “Intervju tjedna” Jasmine Popović?

U emisiji “Intervju tjedna” koju na HRT-u, financiranom iz džepova hrvatskih poreznih obveznika, vodi novinarka Jasmina Popović, danas je gostovao predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac.

Pupovac je, što je vrlo provjerljivo, vjerojatno najčešći gost u ovoj emisiji, a zašto je tome tako može se samo Pupovac Popovicnagađati.

Kako god, Pupovac i novoj emisiji nastavlja provocirati i sablažnjavati hrvatsku javnost.

“Nasrtaji na ustavne i demokratske vrijednosti u zemlji od strane ekstremnih, desnih i povijesno poraženih snaga u Hrvatskoj, u proteklih godinu dana su presnažni te su se suviše raširili u političkom i javnom prostoru. Neke politike žele restaurirati vrijednosti koje su nedemokratske, politike koje su poražene u 2. svj. ratu, politike koje su iza nas kada je u pitanju rat tijekom 90-ih. Naša nedovoljna pripremljenost kao koalicije i Vlade da prepoznamo i reagiramo na to što se događa. Mi kao koalicija te Vlada koju podržavamo trebala je na vrijeme trebala prepoznati i reagirati na takve pojave” – rekao je Pupovac.

Pupovac je dodao da popudpire vladajuće kako bi se “eliminirale” pojave poput tih.

“Pojedinci i grupe preuzimaju ovlasti pravosuđa i policije te su oni ti koji znaju tko je odgovoran za određene ratne zločine. Devedesetih smo se nagledali da je pravosuđe služilo u funkciji etničkog progona i prikrivanja drugih ratnih zločina i oslobađanja zločinaca” – dodao je Pupovac koji je devedesetih lagao o prekrštavanju srpske djece i imao vrlo sumnjivu ulogu u razmjeni ubijenoga dr. Ivana Šretera.

Pupovac ostaje Pupovac: etnobiznismen koji proizvodnjom incidenata i međuetničkih trvenja želi nove i nove financijske benefite za sebe i svoju družinu.

Do kada?

 

hkv.hr/ https://vijesti.hrt.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)