Bravo, dobri ljudi, pokazali ste veliko srce: Za Milu dosad skupljeno 6,3 milijuna kuna

Vrijeme:55 sec

U svakom trenutku iznos se povećava.

Za liječenje Mile Rončević pokrenuta je velika akcija, a dobri građani velika srca odazvali su se nevjerojatnom brzinom.

Iako ima samo dvije godine, malena Mila s leukemijom se bori već godinu dana. Njezini roditelji su kazali da u Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja procijenjeni su na 2,8 milijuna dolara, točnije, 18 miljuna kuna.

Za liječenje dvogodišnje Mile Rončević pokrenuta je velika akcija, a dobri građani velika srca odazvali su se nevjerojatnom brzinom. Čak i oni iz inozemstva! Tako je do 14,30 sati bilo prikupljeno već 6,3 milijuna kuna, javlja Jutarnji.

U prikupljanje novca za liječenje pridružila se Zaklada Nora Šitum, Studentski dom “Stjepan Radić” – “Sava”, Domski Odbor SD Cvjetno naselje koji su potvrdili da je upravitelj odobrio akciju…

Oni koji žele uplatiti novac mogu to učiniti na račun: HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – “darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

 

Vrisak.info/ http://www.vrisak.info/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)