Marca: Modrić je istinski vođa Reala u dobru i u zlu. Nikad se ne krije

Vrijeme:1 min, 20 sec

Realovo glasilo, Marca, pita se što bi bilo da je Zidane bio trener u dvomeču s Ajaxom gdje je Real razbijen u osmini finala Lige prvaka 4:1 na Santiago Bernabeu.

Real Madrid diše novim plućima od povratka Zinedinea Zidanea, što se vidjelo po raspoloženju igrača za vrijeme utakmice protiv Celte iz Viga.

Pobijedio je aktualni prvak Europe 2:0, zabili su Isco i Bale dok je VAR poništio Modrićev gol, a baš je Bale ovaj puta slavio gol sa suigračima i tom gestom dao do znanja kako je pod Francuzom atmosfera u svlačionici drastično bolja nego pod prethodnicima Solarijem i Lopeteguijem.

Realovo glasilo, Marca, pita se što bi bilo da je Zidane bio trener u dvomeču s Ajaxom gdje je Real razbijen u osmini finala Lige prvaka 4:1 na Santiago Bernabeu.

U pobjedi nad Celtom analizirali su početne Zidaneove poteze, pohvalili povratak Navasa, Isca i Marcela u prvu momčad te označili hrvatskog kapetana Luku Modrića kao najboljeg igrača momčad i ključnom karikom.

“Bez obzira tko vodi Real s klupe, Luka Modrić nastavlja igrati sjajno. Pod Julenom Lopeteguijem, Santiagom Solarijem i još jednom, Zidaneom, Hrvat nije pao s kvalitetama igre. Osvajač Zlatne lopte nikad se ne krije na terenu i esencijalan je dio načina Realove igre. Modrić je istinski vođa ovog Reala i u dobrim i u lošim vremenima”, piše Marca o Luki.

Modrić je uistinu najsvjetlija točka Reala posljednjih mjeseci i nezamjenjiv član udarne postave. Zidane želi oko njega graditi novi Real od sljedećeg ljeta i u hrvatskom veznjaku, kao i Marca, vidi ključnog čovjeka.

index.hr

 

vrisak.info/ http://www.vrisak.info/Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)