A. Borošak: DRŽITE LOPOVA

Vrijeme:2 min, 23 sec

 

 

 

Bošnjački političari i politika u BiH imaju gadan zastoj u razvoju, mentalnom naravno. Jadna Bošnjačka politika u BiH predvođena najvećim Bošnjakom među Bošnjacima Željkom Komšićem, koji svojim stavovima nadilazi i samoga sebe, mantrajući o nekakvoj ravnopravnost i pričajući o tome, kako nije bitno tko si, nego je bitno koga predstavljaš.

Po svemu do sada izrečenom, pa i djelom nekakvim pokazanom, taj čovjek je nešto gadno zgriješio, pa je sav svoj napor prema uništenju jednoga naroda usmjerio baš na onoga koga „želi“ predstavljati pod svaku cijenu. Jedino mu se mora priznati da zorno oslikava BiH političko nebo, svih onih koji polažu ekskluzivno pravo na svaki pedalj zemlje, koja nikako da shvate nije samo njihova. Zemlja je to Hrvata ima tome puno ljeta, povijest neumorno priča o tome, iako bi i to Bošnjaci htjeli promijeniti, pa svoju nepostojeću povijest na ovim prostorima još starijom stvoriti. Igraju oni na sve karte, kocka je njihova politička opcija, mantraju oni o Bošnjacima, dojučerašnjim Muslimanima, a sutra tko zna kako će se zvati, pa će se možda uz pomoć „Komšića“ zvati Komšići, tko zna, sve je moguće u toj zemlji apsurda.

Kako god se okrene Bošnjaci se prikazuju jedinim žrtvama, na sve se načine pokušavaju ukopati u ovaj dio svijeta, uz pomoć tate Erdogana i njegove političke „moći“, kojom pokušavaju pridobiti slijepce europske za svoje prljave rabote. Perfidnoj igri nikada kraja, a interesima kojekakvim se pokušava ugoditi, pokušavajaući jedan autohtoni narod ovih prostora proglasiti nepostojećim. Borbu Hrvata proglasiti zločinačkom, mantrati o „turskom kalifatu“ u ovom dijelu Europe.

Bošnjačka politika u BiH funkcionira na način „držite lopova“, a najveći lopovi su upravo oni, koji bi htjeli tuđe, ne prezajući ni pred čime, bezočno lažući i mažući oči svima. Koliko je to podla i prevarantska nazovi država, dovoljno je pogledati zakon po kojem se sudi Hrvatima u BiH, a po kojemu se sudi Bošnjacima za ista djela.

Graditi zajedništvo na takvim temeljima je vjerojatno samo u tim bošnjačkim glavama moguće. Republiku Srpsku su priznali, pa se sada negira, sami sebi u usta skaču i iskaču, a Hrvatima ni disati ne bi dali. Pokušavaju svim silama provesti svoj bolesni naum, Hrvatima davati ultimatum:“Ili se asimilirajte ili odlazite“.

Kako su Srbi nekada u Jugoslaviji izigravali gazde, pa i u Domovinskom ratu se pokušali domoći tuđega, na tom primjeru bi Izetbegoviću, Komšiću i toj bolesnoj političkoj BiH eliti trebalo biti jasno da čine račun bez krčmara.

Kako je Republika Hrvatska kroz Deklaraciju o položaju Hrvata u BiH pokazala što misli i kojim putem treba ići na očuvanju hrvatskog čovjeka i prostora, tako je i Hrvatski narodni sabor BiH usvajajući svoju Deklaraciju pokazao svima što i kako misli dalje živjeti na svojim vjekovnim ognjištima, i naša je zadaća dati svoj obol prema jasnom cilju, a to je Herceg Bosna ponosna, pa vi Bošnjaci pjevajte borbene, samo vama znane, vaš problem!

 

 

A.Borošak/Hrvatsko nebo