GALIĆ: Komšić ulazi u sukobe s Hrvatskom i Srbijom, nije napravio ništa, savjetnici su mu potkapacitirani

Vrijeme:1 min, 9 sec

 

 

 

Novinar Hrvatskog Medijskog Servisa-a Branimir Galić rekao je za Dnevnik.ba da Željko Komšić u tri mjeseca nije učinio ništa u Predsjedništvu osim izazivanja sukoba s Hrvatskom i Srbijom.

Aktivisti pokreta #SejdoKomsic, prema najavama u medijima, svaki 7. u mjesecu obilježavaju na prigodan i simboličan način, pa su tako u brojnim gradovima diljem BiH osvanuli plakati i različite političke poruke kako Željko Komšić predstavlja simbol institucionalnog, zakonskog i političkog nasilja nad Hrvatima u BiH, a danas se navršava tri mjeseca otkako je “sejdićevanje” postalo politički princip u BiH.
Prva tri Komšićeva mjeseca u vrhu tročlanog bh. Predsjedništva novinar Hrvatskog medijskog servisa (HMS) Branimir Galić vidi kao namjerno forsiranje sukoba s Hrvatskom i Srbijom.
“Od izbora Komšića koji je u Predsjedništvo ušao grubom manipulacijom Izbornog zakona prošla su tri mjeseca, a u ta tri mjeseca on nije napravio ništa osim forsiranja umjetnih sukoba sa susjednim državama, u prvom redu Hrvatskom i Srbijom”, kazao je HMS-ov novinar.
Galić smatra i da Komšić ne nudi ništa osim ispraznih izjava, a savjetnici su mu, kako navodi, potkapacitirani.
“Komšić se u Predsjedništvu BiH ponaša kao vođa nekog probošnjačkog bloka, ali osim praznih izjava ne nudi ništa više. O njemu najbolje govore njegovi suradnici, mahom Bošnjaci od kojih je velik broj potkapacitiran za obavljanje funkcija na kojoj se nalazi”, rekao je Galić.

 

 

/HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)