Brisani prostor N. Piskač: Alternativa za koga ili što i prema čemu ili komu?

Vrijeme:1 min, 40 sec

 

Alternativna božićna i novogodišnja čestitka

 

Razvidno je da su obnovljene politike pokoravanja hrvatskoga naroda. Razvidno je da se i najnoviji zločini prema Hrvatima ponovo guraju u zaborav. Razvidno je da se potencijali hrvatskoga izvandomovinstva guraju pod tepih. Razvidno je da državom upravljaju različite interesne skupine, otpravnici poslova i sitne duše. Razvidno je da hrvatski narod nestaje pod mudrim vodstvom iznudama sklonih političara. I razvidno je kako nijedna politička stranka ne nudi cjelovito rješenje „izlaska iz situacije“. Treba li, dakle, alternativa takvoj Hrvatskoj?

U ovo predbožićno i prednovogodišnje doba, ako nas nije zarobio isprazni konzumerizam, stvari bi se mogle postaviti ovako: Hrvatskoj je potrebna alternativa interpretativnoj Hrvatskoj A. Plenkovića i slučajnoj državi Z. Milanovića. Zatim i Hrvatskoj kao administrativnoj jedinici Europe bez granica i lokomotivi Zapadnoga Balkana S. Mesića, potom i alternativa Hrvatskoj kao leglu ustaških zmija I. Josipovića, Hrvatskoj kao promotoru europskoga Vučića Kolinde Grabar-Kitarović, Hrvatskoj kao agresoru na BiH Vesne Pusić, Hrvatskoj kao objektu permanentne fašizacije M. Pupovca, Hrvatskoj kao poligonu za vježbanje ciljeva Memoranduma II. D. Jovića, Hrvatskoj kao eldoradu za razdjelnike I. Vrdoljaka, Hrvatskoj kao društvu seljačina K. Beljaka, Hrvatskoj kao igrački za vrtnju kotačića G. Marasa, eksperimentalnoj tablet Hrvatskoj B. Divjak, Hrvatskoj obuhvaćenoj kozmetičkim demografskim mjerama bez rezultata N. Murganić, Hrvatskoj kao izvrsnoj državi za skupe wc kefe A. Mrak-Taritaš i tako dalje u krug.

Hrvatska treba alternativu suprotivu Zapadnome Balkanu, suprotivu strateškim partnerstvima s državama s kojima nemamo pozitivna povijesna iskustva, suprotivu programiranom iseljavanju i pražnjenju hrvatskih prostora, suprotivu duhu i slovu marakešizacije i istanbulažnjenja, suprotivu politici starenja stanovništva, suprotivu izumiranju države i nacije. Alternativa za Hrvatsku treba zamijeniti štetne politike i političare sklone vanjskim iznudama, poraziti koncept države kao domovine povlaštenih protivnika pune i održive hrvatske državnosti. Alternativa za Hrvatsku mora uspostaviti dijalog sa suvremenim težnjama hrvatskoga naroda.

Poštovani čitatelji, u okviru „Brisanoga prostora“ želim vam blagoslovljen Božić i uspješnu 2019. godinu spremnu za alternativu uspostavljenom poretku kako ne bismo uludo potrošili još jednu godinu.

 

Nenad Piskač/https://www.hkv.hr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)