Anđelka Borošak: Sukob civilizacija

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

Sukob civilizacija, sukob dobra i zla. Islamska civilizacija, ako ju tako možemo nazvati, jako se veže uz kuran, što bi trebalo pretpostaviti nešto jako dobro. Međutim, islamisti su kuran protumačili na samo njima znan način, pa će pod džihadom, tzv. svetim ratom dozvoliti sve i svašta: ubijanje, silovanje, probijanje granica bez ikakvog zdravog razuma, proganjanje i uništavanje svega pred sobom..

Kreću se te horde u pohod na bezbožnike, jer su bezbošci svi oni koji nisu pripadnici Islama, a kršćani su po njima sotona.

Pa kada u svjetlu toga gledamo ovu pobješnjelu rulju, koja gazi sve pred sobom, pitam se što Europa dobiva s time?!

Dobiva zmiju u vlastitim njedrima, hrani ju i brine dobro o njoj, tako da je može lakše progutati i našu civilizaciju zatrti.

Kršćanski i ljudski je pomoći, samo mislim da i to ima neke granice. Sve dok ne poštuju kuću u koju dolaze, za takve ulaska u tu istu nema. Rak rana je to i treba brzo reagirati, sasjeći je u korijenu, jer će poslije biti prekasno, a i do sada je zla nanešeno, ne znam tko takvo što može tolerirati.

Kažu, bježe od rata, bježe od siromaštva, sve je to razlog za bijeg, ali ako tražiš pomoć, onda poštuj civilizacijska načela i budi zahvalan na svakoj pruženoj ruci.

O svom narodu ne brinuti i šutke gledati odlazak cvijeta svog naroda u tuđinu, a ovoj rulji osiguravati sve, pa da te na tvom kućnom pragu ubije, ne znam, tko je u svemu lud i koji su to interesi, koji te vode samouništenju!?

Voljela bih da mi to aktualna vlast dobro obrazloži, pa da moj mali mozak shvati, možda je nešto dobro u svemu, što ja nikako ne vidim!!!

 

Anđelka Borošak/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)