Mahnitanje lijevih euro i yugo luđaka

Vrijeme:4 min, 23 sec

 

Izvorno je ovaj naslov glasio “Komunističko besnilo”, no kako svi paze na sve, da se, nedaj Bože ne uvrijedi neki terorist iz Afganistana, ili bombaš samoubojica iz Irana, ili četnik iz “Sve Manje Srbije”, onda sam i ja prilagodio svoj naslov novoj američko – europsko – jugoslavenskoj – liberalno – komunističkoj korektnosti.

Kao što svi znaju, Hrvatska je bila dio “Titine bravarske Yugoslavije”, od stoljeća sedmog. Svi znaju da je Tito, cinkaroš bez premca, u Moskvi zvan “Walter”, po pištolju kojim je ubijao, oduvijek bio za Staljin-Hitlerovu koaliciju crvenog i crnog totalitarizma. Svi to znaju, ali neki zaboravljaju u vrijeme dok se Donald Trump u lijevo-liberalnim medijima predstavlja kao najveći nacist koji je ikad živio. Mislim, u Soroševim medijima – u i izvan Hrvatske.

Koji je problem sa Sorošem?

Najveći nacistički incidenti, u ovom trenutku, su u Karl Marx Stadtu, ispred spomenika klauna “pseudo-znanstvenog marksizma”, pohotnom progonitelju sluškinja i opće poznatog neradniku Karlu Marxu. Problem je što se grad danas zove Chemnitz. Istočni Njemci su iz crnog fašizma uletili 1945. u crveni, da bi 1989. opet postali crni fašisti. Problem je s totalitarizmima da ne uvažavaju vrijeme prilagodbe. Naime, jedan dan ste nacist, idući ste komunist, a potom ste opet nacist. Ljudi jesu prilagodljivi, ali ne toliko i ne na Soroševoj razini.

Problem sa Sorošem je, da je problematičan u rangu Karla Marxa, ali mu se to nitko ne usudi reći, jer “luđak koji ima novac je – ekscentrik!” Dakle, taj ekscentrik, koji malo maltretira cijeli svijet svojim “Benetton” vizijama, u svojoj je domovini, dakle Mađarskoj, nepoželjan. To je naravno indikativno, jer je Viktor Orban, nesumnjivo, jedini podnošljivo loš europski političar u posljednjih desetak godina. Svi drugi su neusporedivo lošiji! I posve nepodnošljivi!

Nepodnošljivo loši su Angela Merkl, Macron i tome slični euro-klaunovi stasali ispod Soroševe kabanice. Naime, da biste bili ozbiljan političar, danas, u Europi, morate imati neka znanja o Europi i o njenim problemima – a to su izbjeglice. One iste koje Soroš i njegovi prijatelji financiraju kako bi razorili Europu. Dakle, lijevi euro-luđaci, koji su iznimno humanitarno nastrojeni, nastoje spasiti izbjeglice, koje nemaju ništa osim mobitela i nekoliko tisuća eur-a i… Polako! Nekoliko tisuća eura?! Odakle, izbjeglicama iz siromašnih i siromašnijih arfričkih i azijskih zemalja, Afganistana, Pakistana, Sirije, Iraka ili Libije nekoliko tisuća eura?!

Kako je Soroš luđak u rangu Karla Marxa – i podjednaki neradnik, ali neusporedivo bogatiji! – on prebacuje novac s burze – dakle novac koji je raznim trikovima oteo sličnim sebi! – svojim tzv. “otvorenim društvima” koja financiraju veliki društveni eksperiment u rangu Karla Marxa!

Dakle, pomahnitali lijevi luđaci žele presložiti Lego kockice suvremenog svijeta i “Kavkazijsku rasu” (vjerojatno se pitate koja je to rasa?! – na manje glupom američkom-engleskom riječ je jednostanvo o “bijeloj rasi”, ali kako liberalni lijevi spektar (identičan s komunističkim lijevim spektrom, ali bolje obrazovan i s nešto više novca!) želi biti korektan – onda smatra da je to rasististički, pa se svi “benettonovci” sada nazivaju “kavkazijancima”, jer svi smo mi, drugovi, s Kavkaza! I onaj idiot od Staljina bio je s Kavkaza, kefir je s Kavkaza, a tamo je zdravo i dugo se živi! Što je dokaz da je komunizam, daleko od Moskve, zdrav!

U Moskvi, u komunističkom hotelu “Lux”, život je bio manje zdrav, jer je smrtnost oko 1000 %! Dakle, imate deset puta veću šansu da ćete umrijeti neprirodnom smrću u hotelu “Lux” u vrijeme Staljina, tog prakavkazijanca, nego na ulicama Moskve, gdje imate vrlo veliku šansu da ćete umrijeti neprirodnom smrću! Kako onda, tako i danas!

Kada Danko Končar, uzgledni komunist i rusofilski poduzetnik, koji je zbog “kreativnosti” robijao u Titinoj Yugoslaviji, sada spašava, udbaško-ruskim novcem, propalu socijalističku brodogradnju mi dolazimo do filma “Maratonci trče posljednji krug”! Naime, “udbaško Titino jato”, ne može spasiti ništa, može tek oprati novac za Beograd ili Moskvu i to je sve…

Moskovski hotel “Lux” je početka i kraj svega! Taj hotel bez vratiju (zbog prisluškivanja!) s tri cinkaroša na svakog gosta iz euro-komunističkog svijeta, otvorio je put u lijevo-liberalni pakao. I kao što su Židovi vodili Oktobarsku revoluciji, dok ih onaj šarmantni brko s Kavkaza nije sve pobio, tako i danas Židovi pokušavaju, preko Soroša, Kissingera i tome slični dragih ljudi, voditi Svijet u propast, u svim bojama Benettona. Problem je sa svim društvenim eksperimentima lijevih luđaka da završe u krvi i ropotarnici povijesti, pa će se to dogoditi i Sorošu.

Zašto je takav mahniti napad na Donalda Trumpa u svim medijima?

Jer je Trump vrlo jednostavno pokazao koliko je truo lijevi liberalizam/komunizam! Između komunizma i fašizma nema nikakve razlike i to možete u svakom trenutku vidjeti na proslavi Prvog maja u Moskvi 1941., kad su se na svečanoj pozornici zajedno, kvalitetno družili ruski komunstički i njemački nacistički generali!

Karl Marx Stadt je kraj Soroševih gluposti! Tamo gdje je sve počelo – tamo mora i završiti! U blizini Karla Marxa!

Misli globalno, djeluj lokalno! Ako je Vanja Špiljak, sinčić onog Mike Špiljka sagradio marinu u Novom Vinodolskom opranim Udbinim novce, ako je Goran Štrok, sin onog Štroka, kupovao Udbinim novce hotele po Jadranu, tko li sada gradi u Baltazar-Udbogradu na Rječini turističko naselje na Kantridi, odmah do bivše Udbine vile, u kojoj se bivši premijer Zoran Milanović “blisko družio” s jednom nevažnom pjevačicom jedne nevažne grupe ?!

 

F. Perić/HrSvijet.net/http://www.hrsvijet.net/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)