POGLEDAJTE SNIMKU Ruske vlasti tvrde da se ne radi o terorističkom napadu

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Vrijeme:1 min, 13 sec

 

U naletu taksija na prolaznike u subotu u središtu Moskve, dva koraka od Crvenog trga, ozlijeđeno je sedmero ljudi, a vozač je priveden pošto je najvjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom, objavile su vlasti u Rusiji koja je domaćin Svjetskog nogometnog prvenstva.

Petnaest sekundi gazio pješake na ulici

“Danas, blizu ulice Ilinke, kod broja 5/2, vozač taksija se popeo na nogostup i ozlijedio prolaznike”, navodi rusko ministarstvo unutarnjih poslova u priopćenju.

Ministarstvo je prvo bilo objavilo podatak o osmero ozlijeđenih, a zatim je u novom priopćenju reklo da je ozlijeđeno sedam ljudi. Među njima su dva “lakše ozlijeđena” meksička državljanina, objavilo je meksičko veleposlanstvo u Rusiji.

“Riječ je o običnoj prometnoj nezgodi u kojoj nitko nije teže ozlijeđen”, rekao je izvor u medicinskoj službi, a prenosi agencija Interfax.

“Po prvim spoznajama, uzrok nesreće je gubitak kontrole nad vozilom. Vozač je priveden u policijsku stanicu”, navodi rusko ministarstvo unutarnjih poslova, dodajući da se te informacije “provjeravaju”.

Čin “nije bio planiran, po onome što je rekao vozač”, objavila je na Twitteru služba za nadzor cestovnog prometa u Moskvi.

Vozač je 28-godišnji Kirgiz, vidljivo je iz preslike njegove vozačke dozvole koju je ta služba objavila na društvenoj mreži.

Ista služba je objavila i druge fotografije na kojima se vidi taxi, žuta honda Solaris, na nogostupu, s odbojnikom koji leži na zemlji.

U međuvremenu se pojavila i snimka incidenta – upozoravamo čitatelje da bi sadržaj nekima mogao biti uznemirujući

 

HMS/http://hms.ba/Hrvatsko nebo

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.