KONVENCIJA SDA:Izetbegović otkrio kako planira pokoriti Hrvate u BiH

0

 

 

Na konvenciji Stranke demokratske akcije Izetbegović je otkrio plan SDA za konačno pokoravanje Hrvata.

 

Prema njegovim riječima, cilj je Federaciju Bosne i Hercegovine pretvoriti u nekoliko regija bez etničkih jedinica u kojima će, što je i logično, etničku većinu činiti brojniji narod.

Konvencija Stranke demokratske akcije održava se danas u Kongresnoj dvorani hotela Holiday u Sarajevu, a tamo bi trebao biti predstavljen i kandidat ove stranke za Predsjedništvo.

Izetbegović je tijekom svoga obraćanja rekao kako se izborni plan SDA odnosi na osam godina, umjesto četiri.

“Nećemo ukrasti slogan od Demokratske stranke u Americi, ali Boga mi, i mi možemo”, rekao je on aludirajući na slogan “Yes, we can”.

Mantra o neetničkim regijama  

Izetbegović je rekao kako BiH treba pretvoriti u nekoliko regija koje neće imati etnički princip. Na taj način, Hrvate u BiH bi se još više marginaliziralo i bili bi doslovno svedeni na prostor Zapadne Hercegovine, a u svim drugim krajevima demografsku većinu činili Bošnjaci ukoliko bi došlo do prekrajanja sadašnjih županija.

“Do tada treba implementirati odluke Ustavnog suda BiH i suda u Strasbourgu. Etničkih jedinica ne smije biti”, kazao je Izetbegović.

Nakon 100 tisuća radnih mjesta…

Izetbegović je obećao i rast prosječne plaće sa sadašnjih 850 na 1400 maraka. Smanjio bi i broj činovnika na 35 tisuća što je 1 posto od broja stanovništa.

 

 

I.Crnjac/Dnevnik.ba/ http://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara