Mile Prpa: Spriječimo najveću pljačku Hrvatskog državnog proračuna u njegovoj povijesti

Vrijeme:3 min, 37 sec

 

Spriječimo najveću pljačku Hrvatskog državnog proračuna u njegovoj povijesti

Koliko je IK-ača (Istambulska konvencija) uronila u Hrvatski državni proračun?!    Plenković, ogroman, krvavo zarađen državni novac udijeljuje šakom i kapom svojim “sluškinjama“ antihrvatskim nevladinim udrugama..

Citiram djelove teksta autora Filipa Antunović/Hrvatsko nebo;

http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2018/04/19/troskovi-provedbe-ik-plenkovic-svojim-sluskinjama-udijelio-ogroman-drzavni-novac/

“Ranije je na Odboru za ljudska prava Sabora RH iznesen podatak kako će u slučaju stradanja žrtve, život jedne žene, sa svim prethodnim i naknadnim troškovima, u prosjeku koštati državu između 300 i 500 tisuća eura.

Slijedom navedenoga, u državnom proračunu osigurana su financijska sredstva na pozicijama državnih tijela, za 2018. godinu u iznosu od 71.082.327,00 kuna, dok su za 2019. planirana sredstva u iznosu od 70.566.264,00 kuna. Navedeni iznosi čine zbroj financijskih sredstava već osiguranih za provedbu mjera Nacionalne strategije zaštite od nasilja u obitelji za 2018. godinu u iznosu od 69.592.327,00 kuna i 2019. godinu u iznosu od 69.076.264,00 kuna te dodatnih sredstava osiguranih za provedbu Konvencije u iznosu od 1.490.000,00 kuna za 2018. godinu i 1.490.000,00 kuna za 2019. godinu. Sva sredstva potrebna za provedbu Konvencije u narednim godinama bit će osigurana u okviru limita ukupnih rashoda nositelja provedbe.(???!!!)

Na žalost, IK-ača je prošla ali je, nakon što se magla razišla, makar sve se vidi i to je prednost. Brkate babe iz ljevičarsko-liberalnih udruga zadovoljno trljaju ruke i jedva čekaju gozbu od milijardu kuna po godini. Još se mastilo na ratifikaciji nije ni osušilo a na VL-TV rodno ludilo već je počelo devastiranjem hrvatskog jezika: „Je li hrvatski jezik rodno ravnopravan?“. (Završen citat)

U svakoj normalnoj državi, pravosudni organi bi hitno reagirali i spriječili najveću pljačku Državnog proračuna u njegovoj povijesti. Ali, hrvatsko pravosuđe sudi samo po kriteriju svjetonazora i političke podobnosti.

Podsjetimo naše pravosuđe, da

  • u Hrvatskoj postoji nekoliko stotina javnih kuhinja, gdje gladna sirotinja sa svojom obitelji, najčešće ako i toga ima, dobije po jedan obrok dnevno – jer u Državnom proračunu nema novca
  • Oko trista tisuća hrvatskih građana su blokirani i nemaju  iz čega platiti režije i nemaju se iz čega prehraniti, jer – u Državnom proračunu nema novca da im se pomogne
  • Na tisuće školske djece gladne u svojim školama nemaju obroka, jer – Državni proračun nema novac za tu namjenu.
  • Ima na stotine bolesne djece koje se mogu izliječiti samo u stranim zemljama, jer Hrvatska u svome Državnom proračunu nema novca za tu namjenu.
  • Brojna hrvatska djeca nemaju mogućnosti kupiti knjige iz kojih bi trebali učiti, jer Državni proračun nema za to novac.
  • Hrvatski vatrogasci ne mogu obnoviti svoju zastarjelu i istrošenu opremu, jer u Državnom proračunu nema novca.
  • Dosad je u minskim poljima poginulo više od pet stotina ljudi, jer Državni proračun za razminiranje nema novac.
  • Dosad je u Hrvatskoj izvršilo suicid više od tri tisuće hrvatskih branitelja, a hrvatski branitelji u BiH koji su branili i svojim doprinosom obranili i Hrvatsku, dodatno njih više od 4.000 je izvršilo suicid – jer, u Hrvatskom Državnom proračunu nema za to novac da im se pomogne.
  • Hrvatsko zdravstvo, ne može kupiti modernu medicinsku opremu, i nema sredstva da plati ljekove, jer Državni proračun nema novac za to.
  • Hrvatski seljaci, a pretežno mljekari masovno su zatvorili svoje farme, jer Državni proračun nema novac da im pomogne.
  • Već na stotine tisuća pojedinaca i obitelji odseliše bez povratka iz naše domovine u strane zemlje, jer Državni proračun nema novac da im pomogne.
  • Studenti su gladni na svojim studijima jer nemaju sredstva da se prehrane, jer Državni proračun za to nema novac.

Moglo bi se nabrojiti još stotinu slučajeva gdje je nužno da intervenira Državni proračun, na primjer kod minimalnih mirovina i nezaposlenih na burzama, ali Državni proračun za to nema sredstva.

Nema sredstava, ali za kurvinjske antihrvatske nevladine udruge koje dobivaju milijunske iznose “Hrvatski” državni proračun ima novca za bacanje. Gospodo političari, vi svi koji ste glasali za zloglasnu IK-aču sramite se, sramite se i Boga i čovjeka.

Ukoliko hitno ne reagiraju pravosudni organi i spriječe tu pljačku Državnog proračuna, bojim se da će to morati učiniti sam narod. Medvjedi se bude iz sna u proljeće, a hrvatski narod tek kad mu vile dođu pred oči, i tad se hvata kuke i motike.

 

Mile Prpa/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)