LIDER HSS-A Karamatić osudio koaliranje HDZ 1990 i HSP sa Seferom Halilovićem

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Vrijeme:1 min, 3 sec

 

 

“Ako je i od HDZ 1990 i ostataka one Jurišićeve platformaške pravašije, trenutno pod „komandom“ Stanka Primorca Ćane previše je.”

 

Mario Karamatić, lider HSS-a BiH i zastupnik u Domu naroda PS BiH na svom facebook profilu komentirao je nedavne političke poteze HDZ-a 1990. i HSP-a BiH.

„Ako je i od HDZ 1990 i ostataka one Jurišićeve platformaške pravašije, trenutno pod „komandom“ Stanka Primorca Ćane previše je.

Potpisati koaliciju sa Seferom Halilovićem koji je direktno zapovijedao akcijom tzv. Armije BiH „Neretva 93“ i kao takav direktno odgovoran za zločine nad Hrvatima u Grabovici, Trusini, Uzdolu itd i sa Bošnjačkim pokretom Sejfudina Tokića koji je organizirao prosvjede u Sarajevu povodom dolaska Predsjednice RH u isto i tražio da se „osudi udruženi zločinački poduhvat u BiH te da prestane podržavati hrvatski fašizam iz prošlosti.“te da „su Gojko Šušak i Franjo Tuđman izbjegli presude za udruženi zločinački poduhvat samo zato jer više nisu živi“ aludirajući upravo na vrijeme kada su se Hrvati branili od velikobošnjačke agresije i kada su počinjeni gore navedeni zločini je ipak jedna nova razina prodaje nacionalnih interesa za šaku glasova ili fotelju dvije.

Prigoda čini lopova, izdajnika također.“ – zaključuje u svom komentaru Mario Karamatić.

 

Dnevnik.ba/ http://www.dnevnik.ba/Hrvatsko nebo

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.