Video: Mirko za minutu “demontirao” Kosaku

Vrijeme:1 min, 7 sec

 

U  50. MMA borbi karijere, nakon što je tehničkim nokautom pobijedio japansku legendu Tsuyoshija Kosaku. Cro Cop je opravdao svoju ulogu velikog favorita u specijalnom meču Rizinovog Grand Prix programa bantam-kategorije. Kosaka je ”nestao” nakon samo jedne minute

Filipović je upisao 36. pobjedu svoje velike karijere, u kojoj ima i 11 poraza, dva remija i jedan “no contest”. Slavio je godinu dana nakon što je na istom mjestu i u istom ringu osvojio Rizinov Grand-Prix turnir, u čijem je finalu slavio protiv Amira Aliakbarija.

Bila je ovo jubilarna 10. borba Cro Copa na Staru godinu i čak deveta pobjeda! Jedini je poraz doživio od Marka Hunta 2005. godine.

”Poseban je osjećaj boriti se u Japanu. Jedan sam od zadnjih iz svoje generacije Pridea, ali još se držim i borim na visokoj razini. Hvala Kosaki jer je prihvatio borbu, nadam se da nije ozbiljno ozlijeđen i da će biti sve u redu s njim”, rekao je Mirko nakon pobjede.

Cro Cop će se u Saitama Arenu vratiti i iduće godine u isto vrijeme, kada će se boriti s pobjednikom Rizinovog teškaškog turnira, koji će se završiti u rujnu 2018. To bi trebala biti njegova posljednja borba karijere, a možda odradi i još jednu revijalnu u prvoj polovici iduće godine.

 

 

 

Hrvatsko nebo

Odgovori