Tomislav Bašić: Ministarstvo kulture Republike Hrvatske po treći i posljednji put odbilo otkupiti iti jedan primjerak mog ratno-memoarskog romana “Sinovi svetoga Josipa”

Vrijeme:54 sec

 

 

Dragi prijatelji, ratnici, dragovoljci Domovinskog rata, kovači hrvatske neovisnosti, evo da vas obavijestim, da je Ministarstvo kulture Republike Hrvatske po treći i posljednji put odbilo otkupiti iti jedan primjerak mog ratno-memoarskog romana “Sinovi svetoga Josipa”, a kakve sve stvari otkupljuju… bolje da ne komentiram. Iako su brojne stručne i nestručne osobe iskreno rekle da je to možda i najbolji memoarski roman napisan na temu Domovinskog rata, onima koji odlučuju o otkupu to ne znači ništa. To naravno nije slučajnost jer se, koliko je meni poznato, romani na temu Domovinskog rata u pravilu ne otkupljuju, osim ako se u njima ne pljuca po Domovinskom ratu.

Dakle, ako ga Vi ne pročitate, nitko neće. Onome tko naruči i ne svidi mu se (a to se još nije dogodilo) vračam uloženo i vodim ga na večeru. Roman je 20% snižen i sa poštarinom dođe, mislim sto kuna. Ako “Sinovi svetoga Josipa” ne vrijede dvije pizze, onda neka sve ide u p…m…

Naručiti ga možete na: naklada.boskovic@gmail.com

SEMPER FIDELIS I ZDRAVI BILI!

 

Tomislav Bašić/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)