J Peći: “Radmaniziranu” HRT, može popraviti samo vladajuća većina Hrvatskog sabora, a to ne čini.

Vrijeme:1 min, 8 sec

 

Čitam  kako ste se raspisali o Aleksandru Stankoviću, novinaru i voditelju emisije Nedjeljom (kod Srbina) u 2, zbog redovite porcije pljuvačke u lice hrvatskom narodu, koja se događa ne samo svetim nedjeljama za vrijeme objeda, nego i u vrijeme evociranja žrtvi Vukovara, kamena temeljca moderne hrvatske države. Samo vi pišite, nemam ništa protiv.

No, nemojte zaboraviti niti jednog trenutka, tko je financijer te iste Hrvatske radiotelevizije i tko upravlja njome i tko joj je vlasnik. Znadete da je financijer hrvatski narod, vlasnik te televizijske javne kuće je Hrvatski sabor, a upravljačku strukturu određuje također Hrvatski sabor, tj. njegova većina.

Bojim se da od drveća ne vidimo šumu. Dakle, ovako “radmaniziranu” HRT, može popraviti samo vladajuća većina Hrvatskog sabora, a to ne čini.

Tu prestaje svaka priča o “pokvarenom” Stankoviću, barem s moje strane. Upravljačka je struktura današnje HRT djelo aktualnog predsjednika hrvatske Vlade. Amen!

Što stariji, to se manje čudim što nismo imali državu gotovo tisuću godina. Sada kad nam je milošću Božjom dana kroz borbu Davida i Golijata, mi se u svojoj oholosti i mediokritetstvu isposvađasmo i za suhu je šljivu osobne koristi, dadosmo domaćim izdajnicima u službi tuđina.

To je istina. I ništa više.

Darujem vam jednu fotografiju koju snimih šetajući ulicama Osijeka na križanju Vukovarske i Trpimirove ulice u subotnje kasno poslijepodne, 18. studenoga 2017. god.

 

Josip Braco Peći /Hrvatsko nebo 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)