VIDEO : Dron sa zastavom Herceg-Bosne za vrijeme utakmice Zrinjski-Sarajevo

Vrijeme:27 sec

 

Tijekom prvog poluvremena utakmice Zrinjski – Sarajevo iznad travnjaka stadiona Pod Bijelim brijegom ‘pojavio’ se dron sa zastavom  Herceg-Bosne .

Susret Zrinjskog i Sarajeva sudac je zbog ovoga privremeno bio prekinuo.

Nešto slično dogodilo se ne tako davno u Srbiji na utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo, ali tada se “gostujući” dron s zastavom “Velike Albanije” pojavio iznad terena stadiona nakon čega su uslijedili veliki incidenti na terenu.

Ovaj put dron je nosio  zastavu Hrvata konstitutivnog naroda u Bosni i Hercegovini 

 

 

 

Herceg Bosna -Moja Domovina/Hrvatsko nebo

58 thoughts on “VIDEO : Dron sa zastavom Herceg-Bosne za vrijeme utakmice Zrinjski-Sarajevo

  1. Antifa talibanski portal 100posto – zuti tracarski portal u vlasnistvu Jutarnjeg lista – jednom vise dokazao je elementarno neznanje, plus njihovu vec tradicionalnu mrznju naspram Hrvata u BiH.

    Iako je istaknuti stijeg Herceg-Bosne sluzbena zastava hrvatskog naroda u BiH, kao takva nalazi se i u uredu hrv. Clana Predsjednistva BiH, vijest o desavanju na stadionu Zrinskog antifa talibani iz Hrvatske objavili su pod stupidnim naslovom:

    “KAKAV INCIDENT: Dron sa zastavom Herceg-Bosne kružio iznad stadiona tijekom derbija između Zrinjskog i Sarajeva: Zbog neustavnog simbola utakmica je odmah prekinuta!”

    “Neustavni simbol”?!

    Pas mater!

      1. Kada odes na taj portal i procitas komentare vezane za bilo koju vijest o Hrvatima u BiH, tek onda dozivis spoznaju koliki je velikobosnjacki i velikobosanski fasizam. Pun k’o sipak!

        Tek sam izasao sa svete mise i zbog toga cu ovaj put suzdrzati se od detaljnijeg opisa.

          1. Ma marš sukerčino jedna ljigava i pokvarena.Pa ne smiješ imenom i prezimenom napisati tko si i što si lažeš da si Turčin i mene nazivaš nesretnikom ovco priglupa ljigava.Ti si od one sorte najpokvarenijih .Ajde kerino ljigava odjebi s ovog portala

          2. Ti si jedan običan isfrustrirani lazov i nitkov…
            Daj demantiraj me?
            Gdje su ti moji antihrvatski upisi ravnogorski nesretniče?
            Sav domet vam je prepravak mojih upisa.
            Eto to su ti tvoji “dokazi” koje si još jednom podkrijepija gore iznad.
            by Srka®

          3. Meni ne trebaš govoriti jer njegovi upisi su mi uvijek bili čudni.
            Igra nekog Ujku…?

          4. To je u stvari “čovjek ” koji igra ulogu nekakovog “dobronamjernog ” Turčina europskog čovjeka tolerantnog itd itd …. I taj ljigavac nekoga drugog naziva nesretnikom a ne smije reći da je Bošnjak ,Bosanac……

            Pa neće ovdje evo a ja to nisam radio nikada ni na Poskoku kao moderator nekoga brisati samo poradi toga što je Bošnjak …

            Ali ljigavce ja obrišem.I ima portala pa nek si traže ….

            Ipak sam ja šef ovdje može mi biti…..

            Meni stotine nesuvislih komentara ne treba i to je to ….:)

          5. “Meni ne trebaš govoriti jer njegovi upisi su mi uvijek bili čudni.
            Igra nekog Ujku…?”

            Toliko su ti cudni upisi, ne mogu a ne pitati kome ti i sto glumis s ovakvom pricom ako si admin na portalu gdje je hrvatski branitelj baniran radi ovog isilovca…..?!

          6. O komu pričaš?
            Zašto bi meni, kao adminu, bili poznati svi anonimusi…?
            Kakve su to ultimativne procjene…?

          7. Ma pravi si glumac, pilatovski peres ruke dok ti anonimusi vrijedjaju i klevecu hrvatske branitelje.
            Odrasla osoba iz nekoliko njihovih komentara moze skuziti ciju igru igraju, ali ne, vi se pravite blesavi, tako cete podrzavati bilo koga tko napada nas, a pri tomu nemate pojma o elementarnim procesima koji se dogadjaju u BiH. Ali bitno je glumiti europsku “neutralnost” a u biti okrenuti glavu od svojih. Mene to ne iznenadjuje, ali brate mili ne glumite vise kako ste suverenisti, kako ste za prava Hrvata u BiH. Budite bar iskreni (kao sto je bio Maks – nije vas briga za HercegBosnu i to je to.

          8. … Ne prihvaćam ovaj način. Napadanje, etiketiranje i vrijeđanje ne spadaju u moj stil.
            Niti nekakvi ultimatumi.
            Moji su pogledi poznati.
            Branitelji su mi zakon.
            Ali nitko nije iznad zakona.
            Zakon bi trebao vrijediti za sve – za Bandića, Stazića, KGK, Plenkija, branitelje.
            Ako to nije tako, zaista nije moja krivnja.
            Mišljenje ne mogu zabraniti niti ja, niti bi itko to trebao.
            Druga je stvar što u svima nama čuči neki mali hitlerić ili komunist…koji bi drugima određivao što i kako trebaju raditi…
            Ni sebe ne izuzimam, iako se borim s tim svaki dan.
            Objektivnost je gadna stvar.

          9. Tvoj stil je okretanje glave i pranje ruku.

            Ultimatumi ti se prividjaju.

            Na temama gdje ti moderiras branitelji se bez ikakvih problema vrijedjaju i klevecu, ne samo komentatori vec i Lucic od strane modvoa,
            sire klevete bez ijednog dokaza.

            Banirali ste branitelja zbog misljenja, toliko sto ne branite.

            Sreca pa nam takvi kao ti nece odredjivati sudbinu.

          10. Bogu hvala ovi “ratovi” zaista nemaju težinu.
            Imate li neke probleme, to treba rješavati negdje drugdje…

          11. Tako tipicno za pametnjakovica kao sto si ti. Dosadno predvidljivo.
            Ti “ratovi” jasno pokazu tko ima kakav karakter.
            Nemam nikakvih problema, sto sam mislila jasno sam vam tamo rekla. Podrzavate i promovirate unitariste.
            Nista nije slucajno, pa ni napadi koji su uslijedili na FB,

            a ovdje ti replicirah samo da potvrdim tvoj “karakter”.

            Pa pa.

          12. Ne.
            Takav potencijal a nisi u stanju prepoznati ni otvorene a kako ces tek prikrivene unitariste.
            Steta, a imas tako lijep nadimak. Jesi ti sretan jer je meni uskraceno temeljno ljudsko pravo i sada NE MOGU gledati Vatrene zahvaljujuci unitaristima koje i ti podrzavas!
            Pronadjoh utakmicu na nekoj srpskoj TV, Srbin na ekavici hvali Hrvatsku, pa da se covjek rani!

          13. Pobogu?!
            Kako samo radi ta logika…?
            “Jesi li sretan jer je meni uskraćeno ….unitaristima koje i ti podržavaš?”
            OTKUD takav zaključak, mili Bože??
            Podržavam unitariste…iz ČEGA si to isisala?

          14. Sto si neurozan tako.
            Da, podrzavas ih. Ako toga nisi svjestan onda povlacim ovo o potencijalu.

          15. Poštovana NKP
            Iako bi mi najlakše bilo ovu temu zaključati, kao što sam u zadnjem upisu rekao, tvoj trud hrv. ideliste netjerao me na ovaj osvrt.

            Borba s (ne)ljudima ima smisla samo ako postoji makar minimalna šansa promijeniti ih, u suprotnom trošimo se na isti način kao Don Quijote i Sancho Panza. Njih dvojica imali su lakši zadatak od nas jer su njihove vjetrenjače nepokretne dok naše hodaju pa ih moraš loviti. Ali imamo i jednu prednost. Qujotove vjetrenjače nisu imale sposbnost govora i pisanja, zbog čega su ih njih dvojica morali razotkrivati, dok naše vjetrenjače svojim upisima sami sebe razotkrivaju. Na tome im se moramo zahvalni jer nam štede naš trud. Za njih Sanchin magarac ima veću vrijednost od istine, časti i ugnjetenih prava Hrvata u BiH što okazuju brojni primjeri koji slijede.

            Kada dodrinaški fašist s napuhanim alkoholičarskom jetrom i mozgom (bez da je na diskusiji sudjelobao i makar jaden argumentirani komentar o Hasi napisao) pojavi se kako bi po stotiput pljunuo i prijeti kako će ti glavu smrskati od zid, kako će te okretanjem na peti smrviti sve dok se ne čuje krckanje kostiju, jer si žohar a on je intelektualac u amaterskom kazalištu, onda tamošnje katoličke vertikale šute, ali kada divljacima samo jednom uzvratiš u sve te šutljive anđele siđe Sveti Duh i onda tebe kritiziraju – Filipe, nije fino.

            U toj evanđeoskoj misiji ničim p(r)ozvan, niti sudjeluje u dskusiji, iz vedra neba padne i modratorska moralna vetrikala s drugo portala kako bi mi mentorski opalila odgojni šamar, molim ja tebe lijepo.

            Taj opskurni tip pojavi se na članku na kojem uopće u diskusiji ne sudjeluje tek kako bi iz čista mira pljuno na glasnika. “Ako već nešto znaš o Hasi što mi ne znamo (vidi mesije, piše u množini iako od nikaoga nije dobio legitiimitet zastupanja, hrabro se krije iza imaginarne množine), nemoj nas druge time bombardirati”. Znači, začepi jer me istina vrijeđa. I onda kao etičan moderator motiviran niskim pobudama umjesto mojeg objavi tuđi identitet.

            Zbog čega je tomu tako?!

            Usudili smo se argumentirano kritizirati njihovog idola. Usudili smo se prstom upeti u totem oko kojeg s idolopoklonstvom plešu. Ne bi se oni naljutili da smo Hasanbegovića lažima zasuli nego zato što smo istinu rekli protiv koje su nemoćni. Izfrustrirani istinom, kao onaj ludi rimski imperator, oni ubijaju glasnika koji donsi lošu a istinitu vijest, iako je glasnik nije stvorio nego je samo prenosi. Kad već istini ništa ne mogu dobro dođe makar glasnika prvo dehumanizirati a zatim ubiti.

            Moderator mora imati etiku i ako se već netko javlja pod nickom on dotičnom mora čuvati tajnost osobnih podataka. Međutim kada moderator prvi objavljuje podatke o komentatoru, a i dalje ostaje na toj “funkciji”, onda blamaža lišena etičnosti nije samo u vlasništvu tzv. moderatora nego i portala koji ga i dalje drži kao moralnu vertikalu u formi metle za morlanu čistoću. To je vrhunac portalske sramote!

            Nije on to učino zbog političkog ili ideološkog uvjerenja – on takvo što niti nema jer mu fali nužna predispozicija za takvo što – nego kako bi se idolopokloncima uvukao u auspuf. Kako bi im mahnuo – hej, vidite li me, ovdje sam i iz čista mira udaram vešeg neistomišljenika, vidte li kako sam ja dobar, na vašoj sam strani, dajte mi pusicu zaslužio sam. A onda svoj podanički performans začini – Nisu Posavci poput njega (also -moja malenkost) nego su kao on – klimavaci glavom i ljigavci bez osobnog stava koji o sebi ima jako visoko mišljenje. Eh to napuhano samobožavajuće mišljenje u stanju svakaku gnjusobu roditi.

            Ima li razlog koji je prethodio?! Kako je od loše namjere ipak došlo do zabune i protu pravilima objave pogrešnog identiteta?!

            Iako je zamisao bila dobronamjerna i izključivo poradi istine, njega ubolo što sam ga na diskusiji izpravio kada je objavio video tvrdeći da je riječ o zapovjedniku posavske bojšnice (što nije bio slučaj) kojeg očito ne poznaje niti iz medija, a kamoli osobno. Ubolo ga je što su to i drugi pročitali. Tip kojeg istina vrijeđa. Od tada je postao moja dušebrižnička sjenka. Narušio sam mu kulu od karata.

            A časna moderatorska objava pogrešnog identiteta?

            Kada je taj portal bio na počecima pomogao sam im simboličnim iznosom koji nije vrijedan spomena ali je poveznica na krivi identitet i zato moram spomenuti. Došao sam u domovinu na sam Badnjak negdje oko 08.00 ujutro prije nego li su banke otvorene. Znao sam kako ću izcrpljen od puta zaspati čim prilegnem i zato sam nazvao rođaka i dao mu podatke računa da umjesto mene uplati. Nećeš vjerovati, taj etični moderator objavio je kao moj identitet upravo to ime i prezime mojeg rođaka?! Nakon toga umjesto časnog moderatora ja sam se bijedno osjećao jer sam nevinog čovjeka nesvjesno hijenama gurno. Eto što ti je dobročinstvo. Bolji su i podli unitaristi nego li Hrvati iz BiH. Zašto? Zato što frustrenko tako iskazuje svoju moć, onaniranje iz inata i osvetoljubivosti na osobnoj razini.

            Taj podkapacitirani ljigavac zbog svoje moderatorske etinčnosti o čuvanju tuđih podataka nije zalužio niti napor potreban za pljunuti.

            Ali okey. Ima portala koji baš takve trebaju, zato on sa te moderatorske točke poštenja u ime portala poručuje kako mogu sebi napraviti portal pa tamo pisati, a ne na njegovom. Na stranu činjenica što taj portal nije njegovo vlasništvo jer da jeste ne bih nikada na njemu niti jedno slovo ostavio.

            Što se tiče Sivog vidi na Šeksovom članku – jedini je one fašiste brisao i koliko toliko u svojstvu moderatora je nas zaštitio. To što se svojim upisima ovdje stavio na suprotnu stranu ne podržavam ali razumijem –
            on je na istom brodu s karikaturama. Dok uvijeno nama predbacuje grijeh o nekakvom određivanju na tuđem portalu, on u stvari po inerciji opravda svoje suputnike na zajedničkom im brodu. Ipak, ne mogu ga srpati u isti koš s onom bezkralježničkom amebom koja na osobnoj razini briše i banira samo nas.

            Eto, ako misliš kako navedene veličine resocijalizirati ti se i dalje uzalud troši.

            Znam kako nije fino davati savjet, ako te osoba prethodno nije zamolila, ali napravio sam iznimku jer tvoja vrijednost je prevelika da bi se trošila na ekološki problem zbrinjavanja i reciklaže internetskog smeća. Pusti to jer nam je energija potrebna za važno, a ne za karikature.

            Iz poštovanja prema Daranu i ovom portalu bolje je ne prenosti ovdje prijepor s drugog portala.

            Ugodan ti vikend želim.

          16. E pa što se Darana tiče imam ja i iznimke …..
            Ne dam ja kojekakovim likovima prenositi ovdje neke svoje prijepore jer su to već pokušavali u tko zna koliko navrata a povrh svega ne znaš za njih ni tko su ni što su

            Dodrinaši Alijini ili klonirani Hrvati koji isto znaju podvaljivati iz zabave

            Ja Tebe i osobno znam kao i NKP pa to mijenja stvari zar ne

            Znam da ste Hrvati koji ne podvaljuju ……

          17. 🙂
            Svatko ima pravo podrzavati koga zeli ali ne razumijem negiranje. Jos nas prave budalama, trebamo im po tko zna koji put okrenuti drugi obraz, presutjeti i praviti se kao da im je stalo a evidentno je da to nije tako. Podrzavati unitariste i biti za Hrvate ne ide jedno s drugim.
            Ovo je “putokaz” nesto juznije od Mostara, Blagaj, kad im se ovako priblizi granici ni tada neki nece progledati…
            https://uploads.disquscdn.com/images/7dacb4563837abb7ea99b83321c58cffcfdd7eefe9f274fe8017521e4dbdcaef.jpg

          18. Oprosti, nekad mi se cini u tvojim komentarima kako dok objasnjavas ono sto je postalo notorna svar i sto bi odrasla, punoljetna osoba kojoj nije oduzeta poslovna sposobnost mogla/trebala znati (ako zeli) bez obzira sto ne zivi u BiH, kao da se ispricavas jer je to tako, iako mi nismo krivi, iako su nas izdali, prodali vise puta.

            Evidentno postoji problem izreci istinu, odnosno ne prihvaca se, pausalno se daju ocjene, nametnute mantre o saveznistvu sa Bosnjacima, spinovi kako smo mi krivi jer eto ti Bosnjaci su dobri a mi smo zlocesti pa trazimo kruha preko pogace, unitarizam je divan, krasan, cak i potreban! ali to se ne prezentira kao unitarizam vec kao saveznistvo – a mi smo svi ludjaci i budale jer to ne zelimo, ni kanal nam ne treba, ta imamo FUJTV, nema potrebe za njim. Uskraceni za temeljna ljudska prava koja su zagarantirana medjuanrodnim dokumentima, namece nam se unitarizam – koji je antiustavno djelovanje – potrebno je Ustav mijenjati radi njegovog ozivotvorenja, ali taj unitarizam se lijepo upakira kao “saveznistvo”.
            Kad bi se drzali samo ovih glasnih koji pametuju davno bi se stvorila odioznost prema jedinstvu naroda u koji ja jos uvijek vjerujem i unatoc glasnim bukacima ne mogu tu nista.
            Svako malo sam u RH, napunim baterije, udahnem malo slobode i opet u ovaj protektorat!

          19. Vidi, za većinu Hrvata u HR ništa nije notorna stvar kada su u pitanju BiH i Hrvati u njoj. Ako nekad otvore bošnjačku TV onda možemo od njih čak i pogrde dobiti, a hrv. TV u HR boli ona stvar za nama. I gdje onda ljudi da se informiraju?!

            Još kada tome dodaš i na portalima one koji znaju ali im je preča Drina, ili ne znaju ali im je i tako svjedno, je li oni koji čitaju upise trebaju takvima vjerovati ili se makar u našim upisima zapitati što je od svega istina.

            Znam i osjećam za Hrvate u BiH isto što i ti i kako mi se čini, i kako Daran u svojoj krasnoj novoj kolumni napisa MI SAMI, nama je izgleda ići samima.

            Odoh u krpe.

            Svako doboro, hvala tebi i Bogu za ljubav naspram svojeg naroda.

            Laku noć

          20. Hehehe, evo opet ti njih pravdas, Kako se nemaju gdje informirati?! Kako se informira Zlatko Pinter!!

            Nema opravdanja. Ali dobro, kasno je. Laku noc!

          21. Tko se može i lizati s njima poradi par komentara i otvaranja više neka se i liže ja nikada nisam i neću
            Evo volim pročitati par komentara tvojih i NKP no gubiti vrijeme na stotine njihovih i ulaziti u rasprave sa anonimnim likovima za koje i onako znam što mi žele i misle
            Ne moraju to ni izreći ja znam
            Imam ja tu prijatelja muslimana u Mostaru s kojim sam bio i u gardijskoj a evo i sada kave pijemo
            Ali znam što misli i to i kaže i ne libi se on to reći nigdje pa ni na mom zidu
            Imenom i prezimenom

            A naši se kloniraju .Naši se kloniraju često i da bi mene i i NKP i tebe zavalili

          22. “Mišljenje ne mogu zabraniti niti ja, niti bi itko to trebao.
            Druga je stvar što u svima nama čuči neki mali hitlerić ili komunist…koji bi drugima određivao što i kako trebaju raditi…
            Ni sebe ne izuzimam, iako se borim s tim svaki dan.
            Objektivnost je gadna stvar.”
            ……………………………………………………………………………………………………
            Jedno je ne složiti se s nečijim stavom ili (ne)djelom, a sasvim je nešto drugo zabranjivati, pa se pitam kako to da je ipak do kolizije došlo zbog iznesenog stava, a ne zbog određivanja što tko treba raditi jer takavu mogućnost niti imama na raspolaganju?!

            Iznio sam stav, a zabraniti nisam ni pomislio niti sam za takvo što čak ni u teoretskoj mogućnosti. Druga je stvar što portir iz niskih pobuda (animozitet nastao na frustraciji zbog intelektualne podkapacitiranosti) svoje ovlasti selektivno zlorabi.

            Jako je demokratski, s intelektualnim gardom, i nadasve pravedno kada se nekome uputi komentar tek nakon što ga prethodno baniraš kako bi se samo taj njegov komentar kočoperio u znak demonstriranja moći. To mora da je velika frustracija u pitanju koja si je baniranjem našla oduška. Okey, razumijem. Kao i svakom bolesniku zdravlje je najbitnije i ako je time ozdravio blago svima nama.

            Takvi su ti navijači Bayerna.

            I slažem se, teško je biti objektivan (vidi na portalu tko je sve tamo i kako prijeto kako će neistomišljenike tjerati ispred puščane cijevi, ali i konkretnije prijetnje), ali zato ima portala na kojima ni malo nije teško dokazati neobjektivnost u formi samovolje i hranjenja niskih poriva na temelju osobne netrpeljivosti.

            Ne, nisam ljut nego samo konstatiram – Zašto bih bio ljut za tuđu sramotu, intelektualne pingvine i analne alpiniste koji baniraju Hrvate zato što su protiv Hrvata u BiH, jelte, a miluju po erogenoj zoni “patriJote” jer su se višestruko dokazali kako su za prava Hrvata u BiH?!

            Koliko je netko predvidiv dokaz je i komentar koji sam dan prije “kristalne noći” ostavo stranici “Alijin amanet”.

            “Ili se poradi preventive i pravde čeka kako bi nekome napadnutom konačno pukao film i kada im nakon silnih i brojnih uvreda samo jednom uzvrati onda ih sve skupa – po pravdi i Bogu – osuditi da su isti nakon čega je logično i jedne i druge baciti u isti koš? Mislim, o kakvim ujednačenim kriterijima govorimo?!”

            Samo sam u jednom pogriješio – u košu ipak nisu završili basketbalijski kokošari nego oni koji se protiv njih bore.

            Na, ja. Svatko sebi bira drušvto, a onom portiru baš paše ono društvo za koje se zauzeo. Slični su kao testis testisu.

            Ovim upisom za mene je štorija o analno-alpinističkim portirima definitivno završena.

          23. Srka,vidi kako Zirdum gotivi svoje “poskokovce”.Kako li ce im “ego” ovo izdrzati? :))) Dobro si rekao “culaf dole za RS”. PS. Ovo ti je onaj dan kad su se “rastajali” sa portalom :))))

          24. Zašto kakav sam sa Šušnjarom ? Pa imao je čitavu bojnu koja je mene blokirala.No idemo se nešto dogovoriti….
            Ništa sa Poskoka u raspravama neću ovdje nema prenošenja nekakovih sukoba sa Poskoka na ovaj portal….
            Usput ne znam kada sam ga otvorio imam previše posla da bih vrijeme trošio na Poskok 🙂

          25. No Problem.
            Sad vise nije bojna nego ceta,s obzirom ko im vodi portal 🙂
            I mene pokusavaju blokirati,al’ im slabo ide od ruke 🙂
            Htio sam ovo prvo da pokazem Srki pa onda ide na Poskok.
            Pozdrav i necu vam vise smetati.

          26. Ne smetaš ti meni samo ti piši .Ne znam zašto bi mi smetao.No nekako ne volim da se rasprave sa Poskoka prenose na drugi portal.Jer imam jako loša iskustva s tim i s jednog drugog portala….

            Ovdje se može komentirati.

          27. Bilo je nekada na Poskoku i po 400 komentara ispod svake kolumne.No duga priča.Sad nekada pogledam komentare ali rijetko ….
            Ja ne želim ni uvući se ponovo tamo a ima i posla oko portala Hrvatsko nebo …:)

          28. četo je tebi i tvojima dobro zavuko zato u svemu vidiš četu 🙂
            drugi put nema vam iz HR sadake 🙂

          29. Pa imam i ja ali što će mi ne znam.
            Nije mi to vrijedno za portal ….

            Sad ja rasprave sa Poskoka ovdje stavljati .Tko će Poskok čitati neka čita i to je to…..

            Mislim da sam i sada u blocku tamo baš me i ne pogađa ….:)

  2. Samo na HR NEBU ovaj isilovac ne moze siriti svoje lazi!! Na ostalim portalima je taj lik omiljen jer naivni Hrvati ne preoznaju modus djelovanja. Misle dobronamjeran je, ah……..
    Bravo Mardare!

      1. Imaš piće.

        Vidim po klikanju plusića ovdje i Sivooki.

        Sivi, daj molim te idi spasi obraz kamenjara i na stranici od A. Nazora obriši isilovca koji Hrvate bez posljedica naziva četincima. Baniraj tu gurbetsku stoku za trajno.

        Je li kamenja nije sramota to dopustiti?

          1. Koje su to podmukle azdahe?!

            Vidi ti tu europejsku uljudjenost tolerantnih velikomuslimana. Dodju te u tvojoj kuci vrijedjati i jos se ne daju iztjerati?!

            Masallah!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)