Jedna obična Hrvatica : Poštovani branitelji naše jedine domovine Hrvatske!……

Vrijeme:1 min, 37 sec

 

Poštovani branitelji naše jedine domovine Hrvatske!

U ozračju nepodnošljivih napada na HOS-ovu ploču poginulim braniteljima u Jasenovcu i nevjerojatne galame oko skinute ploče provoditelju komunističkih zločina Titu, pitam se zašto se ne ujedinite i zajedno ne organizirate veliki prosvjedni skup protiv svakog oblika degradiranja, omalovažavanja i inkriminacije žrtava Domovinskoga rata?

Upravo čitam da danas  (subota, 2. rujna 2017.) ispred prostorija Srpskog narodnog vijeća, Gajeva 7, Dražen Keleminec i A-HSP organiziraju prosvjed. Potpuno pogrešno! Opet najviše na našu štetu! Neosmišljeno, bez plana, taktike, ideje!

Treba se organizirati pametno, danima to najavljivati plakatima, medijima, društvenim mrežama, pozvati na masovno okupljanje, i to ne ispred Pupovčeva SNV-a, nego na Trgu bana Jelačića! Svi u majicama HOS-a, s natpisom ZDS, sa zastavama i pametnim transparentima. Pozvati sve domoljube i istinoljube, obitelji s djecom, sve one koji su protiv falsificiranja istine, a za odavanje poštovanja svim palima za hrvatsku slobodu, poglavito HOS-ovcima koje se tako nepravedno stigmatizira kao ustaše, nastojeći nam opet nametnuti osjećaj kolektivne krivnje zbog obrane Domovine. Neka vide da nas ima!

Dakle, organizirajmo se, budimo složni, ujedinjeni, napravimo plan, ne radimo stihijski nego promišljeno. Ako se oni mogu masovno okupiti za provođenje Jokićeve indoktrinacije naše djece, možemo valjda i mi složno stati u obranu digniteta žrtava palih za našu ljubljenu Domovinu!

Okupite narod! Odredite termin, najavite skup za dva tjedna i krenite u boj za Domovinu! Do kad ćemo dopustiti da nas ponižavaju? Što još čekamo? Država nam gori i doslovno i figurativno, sa svih nam strana prijete – od Savudrijske vale do Pelješkog mosta, Bruxelles nas „špota“ kao malu djecu, SAD nam čita bukvicu, a mi se stalno ispričavamo, ponižavamo, povlačimo, „dijalogiziramo“… Nitko ne cijeni beskičmenjake! Pokažimo da smo jaki, da smo sila, snaga! A kada nas pitaju što nam na majicama znači ZDS, tvrdeći da su aluzije jasne, reći ćemo: združene domoljubne snage! I što nam tko može!

Okupite nas!

Doći ćemo!!!!!

Jedna obična Hrvatica

 

Hrvatsko nebo

One thought on “Jedna obična Hrvatica : Poštovani branitelji naše jedine domovine Hrvatske!……

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)