Priručnik General – pukovnik Slobodan Praljak : 15 . / 16 . POMOĆ RH MUSLIMANIMA-BOŠNJACIMA U BiH I MUSLIMANSKOJ VOJSCI – A BiH

Vrijeme:1 min, 10 sec

 

15.
POMOĆ RH MUSLIMANIMA-BOŠNJACIMA
U BiH I
MUSLIMANSKOJ VOJSCI – A BiH

ČINJENICE

KOMENTAR General-pukovnika Slobodana Praljka  :

A sada, uvaženi čitatelju, slijede veličanstveni, divni, krasni, lijepi, kristalno jasni i istiniti dokazi zločinačkog ponašanja političkog i vojnog vodstva Republike Hrvatske prema BiH, prema Muslimanima-Bošnjacima i prema A BiH (muslimanskoj vojsci) u BiH.

Jest činjenica da je na Republiku Hrvatsku izvršena agresija, jest činjenica da RH ima četiri milijuna stanovnika, jest činjenica da smo pod embargom na kupnju oružja (nadasve briljantna, umna, pravedna, humana odluka Vijeća sigurnosti UN-a), jest činjenica da je 1/3 hrvatskog teritorija pod okupacijom, a promet, a gospodarstvo, a turizam, … ali, ali ništa, ama baš ništa ne može zaustaviti „udružene zločince“ da se ponašaju onako kako govore i dokazuju to sljedeći DOKAZI (MINIMALAN IZBOR DOKAZA).

Jer, smišljali su i smišljali kako treba raditi i što treba učiniti kako bi se ostvario njihov naum – otkinuti komad BiH, protjerati Muslimane i sve ostalo što tvrdi optužnica.

Što da ja vas upućujem, pametni i umni ste ljudi, istini nadasve skloni i privrženi, pa IZVOLITE. PREDGOVOR /KOMENTAR KOJI SAM UZ OVE DOKUMENTE RANIJE OBJAVIO, OSTAVLJAM VAM NA UVID KAO DOKAZ KAKO UDRUŽENI ZLOČINAC LAŽE……….

…………..Više na stranici /Herceg-Bosna

http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/2017/06/05/prirucnik-general-pukovnik-slobodan-praljak-15-16-pomoc-rh-muslimanima-bosnjacima-u-bih-i-muslimanskoj-vojsci-a-bih/

Za portal priredio Daran Bašić /HercegBosna-Hrvatsko nebo

Odgovori