Zvonimir Jakovljević : Budimo hrabri i odlučni u borbi za bolje sutra nama, našoj djeci i našim starima.

Vrijeme:1 min, 54 sec

 

Evo još jedno “političko” iskustvo je iza mene i sad mi je puno jasnije zbog kojih razloga je ovo očajno stanje u Hrvatskoj i našim lokalnim sredinama. Ono je plod nezainteresiranosti svih onih pojedinaca koji bi mogli nešto novo ponuditi. Dosadašnje vladajuće strukture su izgradile ovo društvo na lažima, ucjenama i ogromnoj bahatošću. Oni zapravo ne razumiju demokratsku raspravu i drugačije viđenje, mišljenje i sve nas koji drugačije vidimo ili mislimo nazivaju neprijateljima, neznalicama.

Kako dalje?

Jedini način je da uvjerimo i pomognemo svima onima za koje znamo da su uspješni pa da svojim znanjem i vještinama izgrađujemo svoje lokalne sredine, regije i Hrvatsku. Često puta čujem od naših mladih kako izlaz vide u odlasku iz Hrvatske pa se pitam zašto ne žele ući u “politički ring” i boriti se kroz politiku svojim znanjem i vještinama protiv ovih lažnih i plaćenih “domoljuba” koji su vladali sve ove godine u svim razinama vlasti.

Veliku odgovornost vidim i u onim pojedincima koji samo sebe vide na nekoj poziciji, bez da pokušaju okupiti bolje i sposobnije od sebe i njih potaknu za političkim radom. koja je danas razlika između “pozicije” i “opozicije”, zapravo su istog mentalnog sklopa i ovima je puno lakše održati svoje “pozicije” dok imaju ovakvu ne jedinstvenu i razjedinjenu opoziciju.

Zašto se male stranke ne mogu dogovoriti i usuglasiti o nekakvom zajedničkom nastupu na nekakvim izborima?

Pa zbog toga što svaki od tih čelnika misli da ima neku političku snagu jer mu njegovi stranački drugovi stalno govore kako su oni moćni, a kad se testiraju na izborima i kad ne ostvare planirani rezultat onda opet traže krivnju u nama glasačima, jer eto mi nismo prepoznali njihovu snagu, kvalitetu i sposobnost.

Svi ti čelnici koji ne ostvare neki planirani rezultat da su moralni nebi se više natjecali, već bi potražili i potaknuli sve one sposobne kojih ima u našim sredinama, a ne gurali samo sebe.

Nadam se da će ovi nadolazeći lokalni izbori dovesti do promjena i motivacije svih onih pojedinaca koji imaju neku društvenu vrijednost, ugled da se ozbiljnije uključe u politički rad, jer je to jedini način da popravimo sve što su ovi dosadašnji uništavali svojim neznanjem, ohološću i bahatošću.

Budimo hrabri i odlučni u borbi za bolje sutra nama, našoj djeci i našim starima.

 

 Zvonimir Jakovljević /Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)