Most i SDP su već sad u koaliciji

Vrijeme:1 min, 38 sec

 

Štovateljima sumanute sekte Most, kojoj je na čelu bizarni psihijatar, to je teško razumjeti, ali definicija koalicije je vrlo jednostavna.

1. Ako je Most na vladi podržao prijedlog SDP-a o smjeni ministra Marića, i to nasuprot stavu vlade, onda je to činjenična koalicija između SDP-a i Mosta

2. Ako SDP želi zadržati Božu Petrova na čelu Hrvatskog Sabora, a želi, onda je to i formalna koalicija SDP-a i Mosta.

I to je to, s ove dvije stvari su zadovoljeno apsolutno svi uvjeti da bi suradnja dvije stranke bila parlamentarna koalicija. Nisu potrebne dodatne potvrde, poput riječi SDP-ovog Peđe Grbina koji se u emisiji Nedjeljom u 2 ovlažio na spomen Bože Petrova i Mosta i otvoreno im ponudio koaliciju, kao ni riječi čelnika sekte Most Njegove uzoritosti i jedinog proroka Bože Petrova Prvovenčanog, da je spreman na suradnju sa SDP-om. Ta suradnja je već tu, i to suradnja puna ljubavi i međusobnog poštovanja.

Božo Petrov je, nakon raskida koalicije HDZ-Most, osoba bez legitimiteta, parazit i uzurpator pozicije Predsjednika Sabora, i demokratski uzusi nalažu da bi odmah trebao dati ostavku, jer više ne postoji koalicija temeljem koje je i postao Predsjednik Sabora. Naravno, teško je očekivati od od nekog poput Bože Petrova, vođe  sekte Most, koja nije demokratska organizacija, već totalitarna sekta, poštovanje demokratskih uzusa, a također je teško očekivati od lika kao što je Božo Petrov, koji toliko voli fotelje, da istu napusti.

Pa tako sada imamo parlamentarnu situaciju potpune paralize vlasti, gdje na vagi između dva bloka stoji nedemokratska sekta Most koja uopće ne funkcionira u demokratskim okvirima.

Što je još jedan dokaz da su autori demokratskih procedura u Hrvatskoj bili potpuni nesposobnjakovići, jer sada praktično imamo situaciju da nam je na čelu vrhovnog zakonodavnog tijela jedan sumanuti tip koji ne preza ni od čega, koji je protiv svih, a istovremeno je sa svima u koaliciji, a kojeg se ne može čak ni smijeniti.

 

Pero Krčić/Hrvatsko nebo