Tajni plan bošnjačke ljevice

0

 

Bošnjačka ljevica ‘građane’ plaši ‘entitetom’ kako bi Hrvate pokušala eliminirati 2018.

U praksi se ostvaruje ono što su suarhitekti političkog kaosa i krize osmislili još prošle godine na jednoj od redovitih sarajevskih političkih “sećija” tzv. ljevice koja okuplja SDP BiH, Građanski savez i Demokratsku frontu.

Hrvatima ‘oteti’ predsjednika

Z . Krešić

Po tom scenariju, do sljedećih izbora svaki potez Hrvata ocjenjuje se fašizmom, Bošnjake se straši “trećim entitetom”, a manipulacijama ih se radikalizira toliko da manje lošijim rješenjem smatraju Hrvatima nametnuti političke predstavnike 2018. Takvu strategiju apsolutne radikalizacije odnosa između Hrvata i Bošnjaka osmislile su i provode stranke bošnjačke ljevice koje svojom mržnjom prema Hrvatima dosežu granice pojedinih diktatora i krvnika iz prošlih desetljeća koji su se također kitili svojim socijalističkim ideološkim korijenima.

………..Piše Zoran Krešić VL

No, zanimljivo je kako se u svojim planovima i projektima apsolutno poklapaju s interesima “autentičnih” bošnjačkih stranaka kojima ipak neće remetiti planove na izborima, što onda sugerira na postojanje šireg svebošnjačkog dogovora koji javnosti nije poznat. No, poznato je kako su se stranke ljevice udružile u otimanju političkog, a time i životnog kolača Hrvatima u BiH, i to je ključni razlog zašto sve najave oko izmjena Izbornog zakona vide najvećom prijetnjom po njihovu egzistenciju, čak veću i od same podjele ili komadanja zemlje………

……………Više na stranici Herceg-Bosna

 

Tajni plan bošnjačke ljevice

 

Zoran Krešić /Večernji list /http://hrvatskonebo.com/hercegbosna/HercegBosna -Hrvatskonebo

Facebook komentari

komentara