Bulj žestoko napao Kolindu i Stiera zbog pregovora sa Srbijom!

Vrijeme:1 min, 45 sec

 

 

PROTIV PARTNERA

‘Tko vam je dao za pravo da branitelje ostavite na milost i nemilost četnicima Vučiću i Nikoliću?’

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj na Facebooku je žestoko komentirao hrvatsku vanjsku politiku, to jest hrvatske stavove o pristupnim pregovorima Srbije s Europskom Unijom.

Saborski zastupnik Mosta Miro Bulj vrlo je oštro na Facebooku nastupio prema predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović te ministru vanjskih poslova Davoru Ivu Stieru.

Njegov post s Facebooka prenosimo u cijelosti:

‘[PREDSJEDNICE RH, MINISTRE VANJSKIH POSLOVA, TKO VAM JE DAO ZA PRAVO DA HRVATSKE BRANITELJE OSTAVITE NA MILOST I NEMILOST ČELNICIMA SRBIJE, AGRESORIMA, ČETNICIMA VUČIĆU I NIKOLIĆU?

NADLEŽNI STE I ODGOVORNI ZA DIPLOMACIJU, HITNO BLOKIRAJTE 23. POGLAVLJE U PRETPRISTUPNIM PREGOVORIMA SRBIJE SA EU!]

Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović i ministar vanjskih poslova u Vladi RH su nadležni i odgovorni su za vanjsku politiku i otvaranje poglavlja 23, pravosuđe u pred pretpristupnim pregovorima Srbije sa Europskom unijom, gdje je ostalo pravo Srbiji na univerzalnu jurisdikciju. Time su dopustili zločincima i agresorima 90-tih na Republiku Hrvatsku šešeljevcima, četničku, Predsjedniku Vlade RS Vučiću i četničkom vojvodi, predsjedniku Srbije Nikoliću da im hrvatski branitelji budu lovina na otvorenom lovištu, gdje god i kad im padne na pamet.

Ovim je ugrožena nacionalna sigurnost hrvatskih državljana, branitelja koji su najzaslužniji za stvaranje Republike Hrvatske.
Pokušaj prikrivanja sramotnog poteza, odobrenja otvaranja Srbiji 23. poglavlja da ostane ispod tepiha, bačena je dimna zavjesa zvana poglavlje 26, kojim je Hrvatska blokirala Srbiju, ali samo na par dana. Danas se sa tim prozirnim potezom ruga i sam Predsjednik Vlade RS četnik Vučić, istovremeno dok napada i vrijeđa Hrvatsku državu, osloboditeljske VRO operacije u Domovinskom ratu i njene žrtve.

Umjesto da uhitimo i sudimo agresore i četnike koji su pozivali i počinili zločin na području RH, godinama se govore laži o Domovinskom ratu, iskrivljuje se istina o Hrvatskom vojniku, izruguje sa žrtvama Domovinskog rata, baca se blata na postrojbe, oznake postrojbi pod kojim su brojni suborci dali svoj život u pravednom Domovinskom ratu.
Morate znati da Hrvatska nije slučajna država, nego krvlju obranjena!’, napisao je Bulj.

 

direktno.hr/http://direktno.hr/Hrvatsko nebo

2 thoughts on “Bulj žestoko napao Kolindu i Stiera zbog pregovora sa Srbijom!

Odgovori