Važna izjava : SAD ne vidi fašizaciju Hrvatske

Vrijeme:49 sec

 

‘SAD ne vidi fašizaciju Hrvatske kako to tvrde Srbi’

Washington DC - SADVisoki američki dužnosnik izjavio je u ponedjeljak da u Hrvatskoj ne vidi prisutnost fašizacije, kako to tvrdi Srbija koja je pozvala međunarodnu zajednicu da reagira na “bujanje fašizma” u Hrvatskoj.

“Ne vidim taj trend”, kazao je novinarima u Zagrebu Hoyt Brian Yee, zamjenik pomoćnika američkog državnog tajnika za Europu i Euroaziju.

Srbijanski ministar rada i socijalne skrbi Aleksandar Vulin pozvao je u nedjelju Europu da reagira na “bujanje fašizma” u Hrvatskoj, ocijenivši da postavljanje ploče s pozdravom “Za dom spremni” u Jasenovcu više nije pitanje za Hrvatsku i Srbiju već zahtijeva međunarodno reagiranje.

 

HKV/http://www.hkv.hr/vijesti/ Hina

 

Dobro bi i bilo da to tvrde samo Srbi no to tvrde i mnogi “antifašisti ” u Hrvatskoj  u mnogim tiskovinama ali i u Saboru i to je i veći problem za sve nas. Povrh svega i trenutno vladajući ništa ne čine da se s tim lažima prestane.

  Uredništvo Hrvatskog neba 

2 thoughts on “Važna izjava : SAD ne vidi fašizaciju Hrvatske

  1. U Srbiji fašizam smrdi na svakom koraku.Jadna mladež te moralno opustošene zemlje gdje se još uvijek slave Milošević taj balkanski krvnik,Šljivančanin,Mladić Željko Ražnatović Arkan i rehabilitirani vođa četnika Draža Mihajlović..O Šešelju da i ne pričamo jer on je za sve njih mala beba. Svo to vrijeme Srpska pravoslavna crkva stoji iza njih i zdušno im pomaže opravdavajući svako njihovo nasilje To je Srbija.

Comments are closed.