Zdravko Tomac: Pitam Ostojića zašto ne hapsi ministricu vanjskih poslova V. Pusić

Vrijeme:5 min, 23 sec

Ministar unutrašnjih poslova Ranko Ostojić kojega suprotno njegovoj želji svi zovu ministar policije već mjesecima se vrlo agresivnom kampanjom pokušava od čelnog čovjeka zlouporabe represivnog aparata pretvoriti odnosno nametnuti javnosti kao najveći hrvatski humanist.

Ukinuo je granice i kao veliki humanist dozvolio desecima tisuća migranata da ulaze u Hrvatsku kako bi se prikazao najvećim humanistom. Svaki dan je bio nekoliko sati po svim televizijama koje su ga snimale kako osobno pomaže izbjeglicama i migrantima. Izgledalo je da ministar nema drugog posla i da sve vrijeme troši kao najveći humanist da osobno pomaže migrante.

U najnovijem sramotnom ponašanju policije nad starijom građankom u Osijeku ponovo se  ministar pokušao prikazati kao najveći humanist iako nije osudio sramotno ponašanje pollicije natjerao ih je da se ispričaju i dao je do znanja javnosti da će on osobno platiti kazne nastradale građanke. Nizom drugih promidžbenih akcija ministar je pokušao prikriti da je na ćelu represivnog aparata i da je daleko od svakog humanizma.

Evo samo nekih činjenica.

Na vukovarske branitelje poslao je specijalne jedinice u punoj ratnoj spremi kao da su Vukovar okupirali četnici ili teroristi, faktično je uveo izvanredno stanje u Vukovaru. U represiji prema braniteljima u Vukovaru jedan njegov policajac teško je ozlijedio branitelja koji je od tih ozljeda nedavno preminuo. Naš veliki ministar humanist ustvari lažni humanist braneći represiju skinuo je odgovornost sa policije rekavši; „rakija je kriva“. Time je optužio žrtvu represije njegove policije da si je sama kriva a skinuo odgvornost s policije i sa sebe. Tom izjavom dao je pravo policiji da može „ubijati“ branitelje ako su popili malo više rakije.

Nakon smrti nesretnog branitelja ministar policije lažni humanist prikazao je neku snimku iz nekog lokala kako bi lažno optužio preminulog branitelja da je umro od toga što je pao u tom lokalu a ne od teške povrede kada je faktično ostao bez trećine glave. Nakon što su faktično ubili branitelja tom lažnom snimkom oni ga ponovo moralno ubijaju. U lipnju prošle godine ministar policije u dogovoru sa predsjednikom Vlade Milanovićem koji je odbio primiti 100% ratne vojne invalide koji su došli na Markov trg na njih je poslao preko 1000 specijalaca u punoj ratnoj spremi a zajedno sa Milanovićem optužio je 100% ratne vojne invalide da su pretorijanska garda HDZ-a koja je pokušala izvesti državni udar. Navećer su Ostojićevi policajci stjerali invalide u Markovu crkvu. Sreća je da su svećenici zaustavili na vratima nabrijane policajce koji su krenuli u crkvu da hapse 100% ratne vojne invalide.Blokirali su ih u crkvi i pretvorivši crkvu u logor uskratili su bolesnim invalidima hranu,vodu čak i lijekove što je nezapamčeni „humanizam“. Ujutro su mimo svih zakona blokirali Markov trg spriječili dolazak branitelja koji su došli iz cijele Hrvatske da zaštite 100% ratne vojne invalide od terora koji je bio vidljiv na svim televizijama.

Istovremeno su u Savskoj 66 neki provokatori spriječili promet mečući nekoliko plinskih boca i tada se pokazao „humanizam“ lažnog ministra humaniste.Umjesto da njegova policija makne boce i uhiti provokatore ona se pretvorila u filmsku ekipu koja je to snimala kako bi crvene medijske brigade Ranka Ostojića i Zorana Milanovića mogle lažno optužiti branitelje da su cijelu Hrvatsku stavili na plinsku bocu i da je to početak državnog udara.

Poznati su i drugi slični slučajevi koji su bili potrebni dvojcu Milanović-Ostojić da bi podvalama i izmišljenim dokazima lažno prikazao da je u Hrvatskoj je narastao fašizam i ustašluk i da ozbiljno prijeti demokraciji.

U tom kontekstu dogodio se i podmukli zločin na Poljudu kako bi se kukastim križem dali lažni dokazi da je Hrvatska ustaška i fašistička. Nije slučajno što Ostojićeva policija nije riješila taj slučaj i što je on osobno odmah ustvrdio da je kukasti križ posljedica ustašizacije Hrvatske i hrvatskog nogometa.

Ne smije se zaboraviti da bi se vidio lažni humanizam Ranka Otojića i skandalozno postupanje policijskog USKOK-a a koji odgovara samo Milanoviću i Ostojiću i oni ga zloupotrebljavaju u političkoj borbi. O kakvom se humanizmu radi vidi se na slučaju Mire Lace heroja domovinskog rata obiteljskog čovjeka bez ikakve mrlje u životu. Njega su u punoj ratnoj spremi pred obitelji i djecom uhapsili ni kriva ni dužna i vezanog,poniženog i u medijima osuđenog odveli u zatvor. Postupak je bio brutalan kao da je Miro Laco opasni terorist. Strašno je što se takve stvari događaju u Hrvatskoj jer Miro Laco je tretiran kao terorist i opasni neprijatelj naroda i kriminalac samo zato što je potpisao putni naloga da službeni auto jednu bolesnu novinarku odveze u bolnicu. Laco je napravio jedan humani gest a lažni humanit ga je zbog toga pretovorio u teroristu i kriminalca. Pitam lažnog humanistu Ostojića; zašto ne hapsi predsjednika Vlade koji privatno koristi helikopter? Zašto ne hapsi ministra odbrane koji odlazi privatnim avionim na sumnjive pregovore sa ruskim bogatunima?

Pitam ministra Ostojića zašto ne hapsi ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić koja bez potrebe naručuje da avion dolazi po nju u Istambul? I moglo bi se još mnogo toga navesti što potvrđuje da se radi o lažnom humanistu koji pokušava skriti istinu o tome da se represivni aparat u njegovim rukama pretvorio u opasnost za demokraciju.

Kada je umro teško ranjeni branitelj Pajčić digla se javnost protiv ministra Ostojića.Zato je  trebalo je skrenuti pažnju javnosti  i zato je vješto zloupotrebljen za stvaranje lažnog mita o humanistu ministru postupak jednog policajca u Osijeku.Ostojić i njegova ekipa taj sramotni čin pokušali su pretvoriti u herojsko dijelo ministra Ostojića.Na sreću to nije prošlo ali je još jedna dokaz kako se zlouporabljuju mediji i kako se stvaraju lažni heroji i humanisti.Ogorman publicitet koji je dobio ministar Ostojić imao je za cilj da se zaboravi sva njegova represija a posebno slučaj Pajčić ali i da se u drugi plan potisne skandalozno ponašanje predsjednika Vlade Milanovića koji se vratio na starog Milanovića nakon što mu je otišao tutor Braun pa je izvrijeđao sve.Da se ne bi pisalo o slučaju Pajčić važno je promoviran  događaj  navodno humani postupak ministra Ostojića koji iz svog džepa plaća kaznu stradale građanke iz Osijeka.

Iz svega navedenog a moglo bi se još mnogo toga navesti vidljivo je da su u zlouporabi represivnog aparata daleko odmakli Ranko Ostojić i njegov šef Zoran Milanović.Oni su već daleko odmakli u pretvaranju pravne države u  partijsku državu ali ne samo u partijsku nego i u policijsku državu.Vrijeme je da se konačno pobuni demokratska javnost i zaustavi te opasne procese.

 

Zdravko Tomac-direktnohr/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)