Terezija Dedaković : Idu izbori a tko će …. !?

Vrijeme:1 min, 58 sec

 

 

Krenula je predizborna kampanja. sve 5. borite se za svaki glas, ne rasipajte ih bez veze i pameti. mene samo zanima slijedeće;
– tko će se ozbiljno pozabaviti problematikom posrnule hrvatske poljoprivredne proizvodnje i hrvatskog seljaka
– tko će se izboriti za nas maloumnike koji smo podizali kredite u švicarcima a na nagovor bankara koji su očito imali debelu korist kad su nas nasanjkavali a mi naivci im slijepo vjerovali
– tko će stati u zaštitu nas kretena koji smo podijelili autograme kao jamci svojim “prijateljima” da bi im pomogli da se izvuku iz gliba pa sada vodimo maratonske sudske procese, otplaćujemo kredite a kada zovemo te iste “prijatelje” da podmire dugove dobivamo prijetnje da će nas prijaviti zbog uznemiravanja. zašto banke ne sjednu na imovinu korisnika kredita već pljačkaju jamce?
– na koji ćete način zaustaviti odlazak hrvatske mladosti iz lijepe naše?
– na koji način mislite stopirati optužnice iz susjedstva koje stižu na adrese branitelja? priča e o tisućama tajknih optužnica a svi se prave “grbavi”
– kada će se početi sankcionirati lažna predizborna obećanja koja kasnije padaju u zaborav jer se u kampanji priča ono što narod želi čuti a poslije ko vas šiša. mi smo postigli konsenzus, briga nas što smo u kampanji telali sasvim drugu priču.
– što je sa lustracijom u koju se svi zaklinju a udbaša posvuda?
– tko će provesti zaštitu doma kao svetinje a ne što banke bacaju ljude ko šmrklje na ulicu?
– što mislite poduzeti sa pljačkom od strane fine? ljudi ostaju bez doma zbog malo kuna.
-što je sa politikom zapošljavanja? držat ćete ljude do 67. godine života na poslu umjesto da ih umirovite na vrijeme i na taj način omogućite zaposlenje mladih. nemojte me uvjeravati da osoba od 67 godina života može skakutati na građevini, poljoprivredi i tko zna gdje sve ne.
-na koji način mislite smanjiti liste čekanja po bolnicama? ispada da možeš krepati dok dođeš na red za jebeni holter. ostaje opcija ili podmazati nekoga ako imaš love ili moliti božju milost da dođeš na red

Imam još mnogo podpitanja koja me žuljaju ali sada nemam živaca pitati. ionako na do sada postavljena pitanja nisam dobila odgovor od nikoga, samo se javila gospođa Nada Landeka. sumnjam da će netko odgovoriti i na ovo.

Ugodan vam dan želim i sretno svima u kampanji! Prijateljima i poznanicima želim da zasjednu u saborske fotelje. Eto.

 Terezija Dedaković/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)