Najnovija vijest! HDZ izgubio Izbore 2019 i raskolio se na HDZ-1 i HDZ-2 !

Vrijeme:7 min, 15 sec

 

 

Bili su u pravu koji su tvrdili da će izborna godina 2019 biti uzbudljiva. Malo tko je mogao predvidjeti da će HDZ katastrofalno izgubiti izbore za Sabor, a pogotovo da će se potom raskoliti na HDZ-1 i HDZ-2. Neki kažu da je sve započelo s ratifikacijom Istanbulske konvencije 2018.

(1) Izbori za EU-parlament

Kad se vratimo malo unatrag, prve naznake da biračko tijelo ipak nije oprostilo HDZ-u ratificiranje Istambulske konvencije iz 2018., pokazali su izbori za EU parlament početkom 2019.

U EU-parlament je ušao samo 1 HDZ-ov kandidat, i to baš onaj koji se 2018. javno eksponirao PROTIV ratifikacije Istanbulske konvencije. Ovaj fijasko je potpuno zatekao stranku.

Team buiilding HDZ-a održan u ožujku 2018.
Nisu se tome nadali nakon svih pohvala koje je Hrvatska dobila iz EU, MMF, Soros-Perverz-Investa i ILGE. A i rejting Hrvatske kod agencije “MUDL-PUDL” je porastao na CCC+, s optimističnim ekonomskim procjenama boljitka nakon 2048. Poboljšanju BDP-a je najviše doprinio rast zapošljavanja u Policiji u post-konvencijskom odjelu ČKNDM (Čitanje komentara na društvenim mrežama).

Kao odgovor na ključanje u stranci, Plenković je udario vritnjak najglasnijim protivnicima. Stanje na terenu se zakompliciralo pa je čvrsta ruka Planekovića raspustila 109 ogranaka i zabranila članovima sudjelovanje u prosvjedima i peticijama.

Da se podlim prosvjednicima onemogući umrežavanje, vlada je angažirala turske konzultante koji su im pokazali kako da srede internet. Sada znaju. Sve ide preko portala index.hr.

Umjesto pelješkog mosta ide proširenje Remetinca

Zašto “Platforma 112” ima broj 112 u nazivu, postalo je jasno već mjesec dana nakon ratifikacije. 112 je broj hitne službe, uključujući Policiju.

Od sredine 2018. do danas raste broj dojava na 112, te osuđenih građana zbog objava na Facebooku i Twittteru sadržajno suprotnih preuzetoj Istanbulskoj konvenciji. Ispočetka se policija i sudstvo nisu snašli, sve dok nisu dobili upute od Sanje Seravke.

Uspostavljen je stalni video-link s GREVIO-m u Bruxellesu, maloj hrabroj enklavi u muslimanskom okruženju, a zaduženim za provođenje I-kurvencije. Plenković je s pravom tvrdio da IK nema utjecaja na obrazovni i pravni sustav:

Platformac 112 kao gost-predavač u vrtiću na Trešnjevci “u primjerenom trenutku”

“Čl. 14., Obrazovanje, stavak 1.  “Stranke (države i isnstitucije) će poduzeti, kada je to primjereno, potrebne korake kako bi nastavne materijale o pitanjima kao što su nestereotipne rodne uloge uključile u redovni nastavni plan i program na svim razinama obrazovanja”. – jel lijepo piše TEK “kada je to primjereno”? Sada nije. I neće biti primjereno sve dok udruge ne kažu.

Kako to “nije trebala” a sada IK utječe – to je danas teško objasniti 56-godišnjem fejsbukovcu u zatvoru zbog verbalnog delikta, kao i suspendiranom profesoru koji nije oslovio učeni(cu)ka s ispravnom osobnom zamjenicom, te djevojčici koja mora piškiti uz prisutnost muškaraca u ženskom WC-u. Sve ove napredne stvari mic-po-mic utječu na područja koja se uvijek nikad prethodno ne spominju – kažu neki.

I tako je Bruxelles preko VDH (Vazalne Države Hrvatske) krenuo procesuirati Hrvate koji ustraju da postoje samo muško i žensko ili su se bilo kako rodno svađali s ljevičarima-Istanbuličarima na društvenim mrežama. Konvencija je donijela treninge inkluzivnosti za cijelu abecedu po firmama. Ušlo je to u sastav stručnih ispita i u Komore raznih struka.

Pozitivni učinci ratificiranje konvencije su da mnogi građani sada imaju prilike kontemplirati iza rešetaka, a što ih onda duhovno smiruje. Privedeni su se najčešće pozivali na “InterpreTETAiTITOtivnu izjavu” koju je Sabor usvojio zejedno s Istanbulskom konvencijom, ali je GREVIO već u drugom danu primjene IK presudio da si možemo s tom  neizrecivo bedastom izjavom “rit obrisati” (slobodni prijevod EU dokumenta “You can your reet obryssati”).

HAKOM, T-COM i ostali internet provideri, kao i mobilni operateri su bili od velike koristi u otkrivanju identiteta počinitelja koji su se skrivali pod lažnim profilima (tipičan primjer profila je MajkuVamUdbasku).

Uvidjevši problem koji se pojavio s primjenom Istanbulske konvencije, već krajem 2018. se krenulo u proširenje kapaciteta zatvora u Remetincu, a Pelješki most je stavljen na čekanje. S dovršetkom popravne ustanove je odahnuo cijeli aparat jer su do tada osuđene verbalne gender-teroriste morali držati u psihijatrijskim bolnicama i vojarnama.

Za gonjanje gender-cajber-kriminala, naši su organi bili bez prethodnog iskustva. Stoga su angažirani britanski konzultanti. Britanski MuslimYard, ogranak MI-69 nudi širu paletu usluga, uključujući “bratstvo-jedinstvo” s Bitomuslimanima. Poslije toga je i našima krenulo.

 

Model financiranja Istanbulke: Ako mladi odlaze van, onda će ostati višak u mirovinskom fondu jer će im drugi isplaćivati mirovine

Bilo je toliko nepotrebne vike gdje će se naći ona milijarda za IK. Ministar financija je došao s jednostavnim rješenjem: “Ako mladi odlaze van, onda će nam ostati višak novaca u mirovinskom fondu jer će im netko drugi isplaćivati mirovine”. Nitko se do sada nije sjetio – da tu stoje novci koji se nikome neće isplatiti kao mirovine.

Vuuuš – odmah je novac prebačen udrugama, te za operacije dragovoljnog rezanja pimpeka i sisa svoj onoj do sada diskriminiranoj trans-manjini. Uvezeni zamjenski doktori iz 3.svijeta s užitkom režu bijele pimpeke. Zagreb je opet postao medicinski centar u ovom dijelu Europe.

Ipak se nije dovoljno namaknulo za IK-potrebe: morao se dignuti kredit kod MMF.

Istanbulski paradoks: Nakon Istanbulke više tučenih žena, a ne manje

U javnosti se cijelu 2019. polemiziralo zašto nakon ratificiranja Istanbulske konvencije ima više tučenih žena nego prije nje. Protivnici konvencije traže da se zbog toga konvencija “od-ratificira”. Pravni stručnjaci su se oglasili interPRETKAtivnom izjavom pod naslovom “Pojeo vuk magare”.

Zluradi pak kažu da će se muslimanskom demografijom u EU, ta konvencija automatski brzo odratificirati – čim Euromuslimani pobacaju gayeve i lezbijke s visokih građevina Alahu na račun.

(2) Predsjednički izbori

Nakon izbora za EU-parlament bili su došli predsjednički izbori. Predsjednica se mudro distancirala od uzburkanog HDZ-a i pobijedila u prvom krugu. Plenković je izjavio da je to ujedno i pobjeda njegove EuDZ stranke. I da će i dalje zajednički raditi na korist svih gendera u Hrvatskoj, kao i svih imigranata koje su nam vratili iz EU kao II.klasu. Nakandno se ispravio da je mislio na stranku HDZ.

(3) Fljasko parlamentarnih izbora

Sve se to događalo u prvom dijelu 2019., prije ovih parlamentarnih izbora, a nakon kojih je ispalo da je HDZ tek 4.najjača politička stranka, ali i dalje parlamentarna.

Ne bi to bilo ni tako loše, da se nije desio raskol na HDZ-1 i HDZ-2 (tako se službeno sada zovu, dok se situacija pravno ne razriješi).

Pri tome je bilo malo šaketanja i spominjanja UDBE i Roditelja-1, nešto propucanih automobila, a 2-3 parkirališta su sanirali vatrogasci. Još nekoliko manjih oružanih obračuna u zagrebačkoj Dubravi između pristaša HDZ-1 i HDZ-2, te tučnjave na maksimirskim tribinama.

U nazivima HDZ-1 i HDZ-2 neki vide ironiju (“Dostigla ih njiova Istanbulska Kurvencija po principu Roditelj-1 i Roditelj-2”). Nakon raskola, u središnjici HDZ-a je pat-situacija – jer dvije frakcije imaju jednako čvrste statutarne temelje za tvrdnju da predstavljaju “onaj pravi Tuđmanov HDZ”.

Pošto je bio blokiran pri ulasku u stranačke prostorije, HDZ-2 je probio ulaz kroz jedan prozor. Isprva je to bila samo skela, no kasnije je arhitektonsko rješenje ukomponirano u gradski milje. Postalo je čak atrakcija za turiste iz Japana i Koreje, jer to nisu nigdje drugdje vidjeli. HDZ-1 je osporavao građevinsku dozvolu konstrukcije, ali je ostao status quo: Svatko ulazi gdje može i svatko ima svoje zaštitare.

Teško je procijeniti koliko od 4.mjesta na političkoj sceni drži HDZ-1, a koliko HDZ-2. Agencija HIPNOS-PLUS procjenjuje da bi HDZ-1 bio 7.politička snaga u zemlji, a HDZ-2 po snazi 8.politička snaga. Druga agencija tvrdi obratno.

Plenković zaigrao za EU komisiju u adhok prijelaznom roku

Upravo jučer je puknula vijest da je Andrej Plenković iznenada pozvan da bude član Europske komisije. To tijelo se ne izabire na izborima. Velika je čast za Hrvatsku da našijenac postane tako utjecajan. Sigurno će Hrvatska imati onolikooooo koristi koliko Hrvatska ima od Nevena Mimice.

Hitnost transfera je razumljiva: EU komisija je uvjerena da hrvatski predstavnik najbolje poznaje države koje su najavile svoje “exite”: HUNEXIT, POLEXIT, CZECHEXIT, SLOVAKEXIT… jer svi ti exitovci ljetuju na hrvatskoj obali.

Plenković je brzo spakirao kufere s točkićima i s obitelji pod okriljem noći zapalio za Bruxelles. Svoju stranku EuDZ, odnosno HDZ-1 je ostavio da vodi ___________________ (izbrisano zbog Odredbi o zaštiti genderskih osobnih zamjenica). On će primopredaju sa slijedećim premijerom obaviti iz Bruxellesa putem Skypea.

Zli jezici tvrde da je Plenković cijelo vrijeme bio u Hrvatskoj po zadatku, a koji je sada obavljen: pederi u zakonima – Tuđmanov HDZ rastavljen na proste faktore. Desnudba tvrdi kako je znanstveno dokazano da nije.

 

Homunizam/https://homunizam.wordpress.com/Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)