Čitatelj: Neki od kandidata su svjesno, a neki nesvjesno u službi “korisnih idiota” Z. Milanovića

Vrijeme:1 min, 26 sec

 

Ispod objave članka Hrvatskog neba u kojem Tomislav Jonjić otkriva da je Zoran Milanović bio g. 1989. aktivist Udruženja za jugoslavensku demokratsku inicijativu čitatelj M. K. napisao je na Facebooku kratak osvrt, koji prenosimo zato što iznosi neke ogoljene ocjene o našoj političkoj sadašnjosti i njezinim glavnim likovima.

Milanović bio g. 1989. član UJDI-ja – saveza za spašavanje Jugoslavije

Da živimo u normalnom prostoru i vremenu ,ne bih ovo ni pisao, normalno bi bilo napraviti “odmak” od ratnih devedesetih,. Pošto se sve politizira i politikantski manipulira, taj “otklon” je nemoguć.
Jasno je svakomu tko je najzaslužniji za stvaranje suverene hrv. države (branitelji) a isto tako jasno je da je autoritarno vode oni koji je nisu željeli, vode je dezerteri (Milanović, Plenković i Jandroković…).
S obzirom na to, što dobroga očekivati za narod i državu…… nemoguća misija.
Siguran sam da “izrežirana” svađa i sukob između dva ZG brda je “prodaja magle” i varka da bi se odmakli od stvarnih problema a oni su vidljivi u svim porama hrv. društva.
Zoki je dokazano politički “antihrvat”, Plenki također.


Da AP stvarno želi smijeniti “šefa” s Pantovčaka, predložio bih nekoga tko uistinu ima kvalitetne reference a ne osobu koja nema nikakve šanse u odnosu na Milanovića.
Tko to ne vidi, taj ima ozbiljnih problema s normalnim razlučivanjem i zdravom logikom.
Neki od kandidata su svjesno, a neki nesvjesno u službi “korisnih idiota” Z.Milanovića.
Jedina osoba koja je sasvim izvan svega toga jeste Tomislav Jonjić.
Toga su svjesni i u “štabu” Z.M. i AP. i zbog toga maksimalno medijski prešućuju, marginaliziraju i degradiraju dr. Jonjića.
Nadam se da če narod napokon shvatiti kakvu igru igraju ovi politički “antihrvati”.

 

FB/Hrvatsko nebo

Odgovori