Čitatelj: “Jedini autentični i pravi domoljub s najvišim referencama jest Tomislav Jonjić”

Vrijeme:2 min, 5 sec

 

Ispod objave našeg članka “Ona nije samo žena za sva vremena, ona je žena za teška vremena” na Facebooku, čitelj M. K. iznio je svoju ocjenu i procjenu predsjedničkih kandidata koji se postavljaju kao alternativan izbor naprama Milanoviću i Primorcu. Prenosimo njegovu kratku raščlambu, u duhu naše spremnosti na komuniciranje s čitateljima i uvažavanje njihovih mišljenja. – Uskoro se očekuje raspisivanje izbora i početak prikupljanja najmanje 10.000 potpisa za svakog od najavljenih i eventualno još nenajavljenih kandidata.

 

Ona nije samo žena za sva vremena, ona je žena za teška vremena

Čitajući podatke za gđu Lozo vidi se da je žena educirana i po toj osnovi ima najviše reference, ali za višu politiku nije dovoljno samo to.
Ženska je niotkuda “uskočila” u političku arenu kojoj nije dorasla. Pošto je u javnosti nepoznata, hrv “Goeggels” V.Bujanec ju je doveo u svoju emisiju i pokušao napraviti “kraljicu” , međutim vidi se da je gđa Lozo vrlo “tanka” po svim.osnovama političkog promišljanja.
Ne smije se smetnuti s uma da svatko koga je “Bujki” favorizirao neslavno završi….. svatko.

M. Radić je otprije poznat kao vješt manipulator ali je čudno kako je gđa. Lozo pristala da igra njegovu prljavu igru.
I Bujanec i Radić i Domino pokušavaju ponovo zavarati jedan dio “domoljubnog ” spektra i samim tim činom naškoditi upravo toj domoljubnoj opciji.

Gledajući neovisno i u dobroj namjeri jasno mora biti svakomu da Bulj nema šanse ali kao i takav “jači” je od gđe. Lozo.

U čijem interesu svi oni rade /
Očito je da je Plenki stavljajući Primorca …. žrtvovao ga u interesu Milanovića, Kekinica jasno kaže da če u drugom krugu dati svoj glas Milanoviću, M.S.Raspudić iako intelektualno “jaka” nije osoba koja bi mogla donijeti kvalitetan zaokret… u konačnici opet dobiva Milanović.

DO SAD, JEDINI AUTENTIČNI I PRAVI DOMOLJUB S NAJVIŠIM REFERENCAMA JEST TOMISLAV JONJIĆ.

Uz to, ne može se zaobići činjenica da dr .Jonjić u želji da se ne “rasipaju” “domoljubni” glasovi, poziva sve iz toga spektra da porazgovaraju i da se dogovore da ide jedan, najbolji koji će pobijediti favoriziranoga Milanovića.

Da li su toga svjesni Bulj i Lozo ili i pored toga svjesno “srljaju” vidjet će se brzo. Ako i dalje nastave na ovaj način “prodavati domoljubnu maglu” jasno je onda da rade za Milanovića.

Uz dr. Jonjića postoji samo još jedna osoba koja bi mogla kvalitetno parirati Milanoviću, …. o tom kad se raspišu Izbori.

 

FB/Hrvatsko nebo

Odgovori