Hrvatsko nebo i Zvonimir Jakovljević : Poziv na prigovor HRT-u zbog neprofesionalnosti u kvalificiranju nečega kao “ustaško”

Vrijeme:59 sec

 

 

Pozivam sve svoje prijatelje da upute prigovor na HRT zbog neprofesionalnosti u kvalificiranju nečega kao “ustaško”… evo moj prigovor..

Prigovor, isprika- traži se

Danas, 17:16
hrt@hrt.hr

Poštovani!

Temeljem kojih spoznaja ili kriterija si novinari, urednici na HRT-u daju pravo da nešto ocijenjuju “ustaško”. Jesmo li mi Hrvati prema tim vašim kriterijima “ustaše” jer se koristimo u platnom prometu s “ustaškim” kunama, “ustaškim” nazivima gradova koji su iste nazive nosili i za vrijeme Nezavisne države Hrvatske u vremenu od 1941. do 1945. Ovakvim neprofesionalnim objavama samo potičete mržnju prema Hrvatskoj i njenoj povijesti a najviše Domovinskom ratu, u kojem su pripadnici Hrvatskih oružanih snaga (HOS) u kojima su bili i mnogi strani državljani koji su branili Vukovar (najpoznatiji među njima pokojni Jean-Michel Nicolier) i koji su se koristili motivirajućim pokličem “za dom spremni” kojeg vaši nepismeni ili “prosrpski” novinari nazivaju “ustaškim” samo zato što postoji sličnost na pozdrav iz vremena NDH, ali sličnosti se pojavljuju i puno prije kroz Hrvatsku povijest… Kao preplatnik HRT-a i kao Hrvatski branitelj tražim da ubuduće izbjegavate takve kvalifikacije i zahtjevam javnu ispriku u svim informativnim emisijama (dnevnik i vijesti)…

S štovanjem!

Zvonimir Jakovljević

Hrvatsko nebo

One thought on “Hrvatsko nebo i Zvonimir Jakovljević : Poziv na prigovor HRT-u zbog neprofesionalnosti u kvalificiranju nečega kao “ustaško”

Comments are closed.