Kandidati SDA u zapadnom Mostaru, ponosno ispod zastave HVO-a i Herceg Bosne

Vrijeme:50 sec

Kandidati SDA za Gradsko vijeće Mostara organizirali su “druženje s građanima” ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača u zapadnom dijelu grada i to, koliko je poznato, prvi put u poslijeratnoj povijesti Mostara, piše Hrvatski Medijski Servis.

SDA-ovci su se grupno fotografirali uz štand s promotivnim materijalom stranke, kojeg je krasio lik kandidata ove stranke za gradonačelnika Mostara Đanija Rahimića, dok su se u pozadini, uz zastavu BiH, vijorile i zastave HVO-a i zastava hrvatskog naroda u BiH, koju SDA-ovci i njima bliski mediji nazivaju zastavom “paradržavne tvorevine Herceg Bosne”, a ne rijetko i simbolom “udruženog zločinačkog podhvata”.

Ovom fotografijom SDA-ovci su, čini se, pokazali da baš i ne misle tako, inače se ne bi fotografirali ispod tih navodno mrskih im simbola, i ispred spomenika poginulim hrvatskim braniteljima, kaže čitatelj koji nam je poslao fotografiju.

Podsjetimo, izbori za Gradsko vijeće Mostara, kao i za druga predstavnička tijela jedinica lokane uprave u BiH održavaju se u nedjelju 6. listopada.

 

hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori