Gordan Bičak “nova zvijezda ” povratnik u SDP : “Osobno, prvi ću ga u tome spriječiti… Bit će krvi i padat će glave…….”

Vrijeme:2 min, 12 sec

 

Uredništvo Hrvatskog neba će se suzdržati od komentiranja  oglašavanja Gordana Bičaka na fb stranicama . Držimo da se  “nova zvijezda”   SDP-a, gospodarstvenik, politički analitičar . osnivač HNS .a član komunističke partije   Gordan Bičak  dovoljno dobro  sam predstavio  i svima dao na uvid tko je i što je   

 

 

Gordan Bičak

20 sati · Zagreb, Croatia ·
..Hasanbegović, Stier i Esih te njihova družba, dokaz su da partizani na Bleiburgu ni u poslije ratnoj Jugoslaviji nisu obavili posao kako treba… Previše je te fašističke bande ostalo na životu i posijalo svoje sjeme zla koje sada želi vratiti Hrvatsku i hrvatski narod u godine sramote i mraka.. No ako već gospođe i gospoda nasljednici i sljedbenici Ustaša žele ponoviti 1941. doživjet će ponovno i 1945. a onda više nećemo biti tako milostivi i nemarni. Garantiram vam od fašističkog sjemena neće ostati ni zrno a kamoli plod … Tko nam pokuša skinuti tablu sa imenom Tita na Trgu Maršala Tita u Zagrebu neće dobro proći. Osobno, prvi ću ga u tome spriječiti… Bit će krvi i padat će glave. A sad neka ovaj post shvati kako tko želi..

 

 

 

 

Gordan Bičak

8. lipnja u 15:43 · Sveti Ivan Zelina, Zagreb County, Croatia ·

.. privaćam poziv SDP-a i gosp. Davora Bernardića da se vratim u SDP. 1988. učlanio sam se u SKH-SKJ, 1995. u SDP ali u Sv. Ivanu Zelini mojoj matičnoj organizaciji nikad mi nisu izdali iskaznicu. 2005. Vesna Dananić Bičak sadašnja predsjednica GO SDP-a Sv. Ivan Zelina me obrisala iz baze članstva na svoju ruku, ista ta osoba od 2015. pune dvije godine blokira uz pomoć Mihaela Zmajlovića moj povratak u SDP, uz prešutno odobravanje pojedinih članova u biti njenih poltrona .. Ista ta osoba na lokalnim izborima je dovela SDP na 5% podrške birača dok je ona sama kao kandidat za gradonačelnicu dobila potporu od 7%. SDP Zeline prije 4 godine imao je potporu od 27% i 200 članova. Danas ima potporu građana od 5% i 40 članova. Nadam se i vjerujem da je stiglo vrijeme da me ljudi poput Vesne Dananić Bičak koji su uništili SDP u Zelini, neće opstruirati u povratku u SDP te da nitko neće i ne može spriječiti da postanem punopravni član. Nisam se nudio, SDP me pozvao nazad u članstvo ! Sve opraštam SDP-u, sva poniženja i šikaniranja, sve objede i podmetanja. Vraćam se s dobrim i iskrenim namjerama otvorena srca da ponizno služim svojim znanjem, energijom i radom SDP-u i Hrvatskoj.. Pristupnica je kovertirana i poslana na Iblerov trg.. Sad je na redu SDP !

 

 

 

https://www.facebook.com/gordan.bicak/videos/10213226330233886/

 

 

Daran Bašić /Hrvatsko nebo  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)