Istaknuti član SDP-a Marko Melčić Gordanu Bičaku o Ostojiću i podmetanju dokaza

Vrijeme:1 min, 48 sec

 

ISTAKNUTI ČLAN SDP a BIČAKU O OSTOJIĆU I PODMETANJU DOKAZA

Marko Melcic to Gordan Bičak

Vidi se da ti nisi odavde jer ne znaš činjenice.

Slijedi zanimljivo štivo za tebe i neinicirane. ČITAJTE!

Dakle, ja sam još u zatvorenoj grupi mojSDP prije 10 godina kritizirao Ranka i Zorana. Davno. Facebook još nije postojao.

Da Zoran ne valja uvjerio sam se i sam vrlo rano prisustvujući na sjednici MO Črnomerec gdje se bahatio i sukobio sa brojnim članovima. On je bio kao zadužen za odnose s javnošću kao član onog kratkoživućeg Izvršnog odbora SDP. Odmah po tome Ivica Račan ga je smijenio jer je vidio da je Zoka njegov kadrovski promašaj radi štetu.

Kad je Milanović glasovima Foruma mladih i napaljenih “polovnjača” izabran za predsjednika napisao sam na mojSDP da je on “krivi čovjek na krivom mjestu”. Odmah. U to vrijeme imao sam privatnu firmu i nisam imao nikakvih očekivanja za političke i druge pozicije. Smatrao sam da sam time što sam 1991 bio predsjednik Gradske organizacije došao na drugi najviši položaj u Stranci i da mi više ne treba. I da ne želim imati posla s Račanom i posebno s Tomcem. I da se trebam posvetiti struci i poslu zajedno s američkim partnerom.

Ranko Ostojić kao neškolovan policajac ima sklonost poznatog policijskog podmetanja dokaza. Kerumu i Bujancu drogu. Međutim je on na moj SDP napisao da je Slobodan Ljubičić naručio batinanje Igor Rađenović-a na temelju lažnih izjava u istrazi dvojice svjedoka kriminalaca, a koji su kasnije osuđeni na zatvorske kazne. A Kikaš oslobođen. Također je da ogadi Ljubičića napisao da mu je stric bio Informbirovac! Ja sam na mojSDP ušao oko toga u polemiku s njim i poslije smo i razgovarali na jednoj Konvenciji i rekao sam mu da se ljudima ne smiju lijepiti etikete informbirovca. U novije vrijeme je lagao o Slavku Liniću i Boži Petrovu i vjerujem da će na koncu kazneno odgovarati. Jer se Slavko domogao njegovih pismenih naloga za protuzakonio postupanje i predao ih DORH-u. A Enimark Ponjević je interceptirao nezakonito elektroničko praćenje Bože & Co. Zbog kojeg su pukli pregovori i Most okrenuo HDZ-u.

 

 Daran Bašić / Hrvatsko nebo  

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)