FOTO Kakve scene iz Hamburga: Hrvatski navijači preplavili grad, pogledajte atmosferu sa sjevera Njemačke

Vrijeme:55 sec

 

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu igra utakmicu drugoga kola grupne faze Europskog prvenstva. Protivnik im je reprezentacija Albanije s kojom će se susresti na Volksparkstadionu u Hamburgu.

Nakon poraza od Španjolske na otvaranju (3:0), pobjeda nad “underdogom” skupine postala je imperativ.

Ono što zasigurno neće izostati jest vatrena podrška navijača.

Naime, u prvom kolu Europskog prvenstva između Italije i Albanije, dortmundskim stadionom “Signal Iduna Park” dominirali su albanski navijači. 50 tisuća crveno-crnih ušlo je na tribine, naspram samo 10 tisuća Talijana. No, protiv hrvatskih navijača albanski “neće imati šanse”, pišu čak i tamošnji mediji.

Novinarka News24 Kristi Sejatllari, koja pomno prati albansku reprezentaciju na Euru 2024., prenijela je zanimljive detalje onoga što se od 15:00 očekuje u sjevernom dijelu Njemačke. “Očekuje se da će albanskih navijača na stadionu biti 15 tisuća. Stadion u Hamburgu ima kapacitet od 49.000 mjesta. Najviše će biti hrvatskih navijača”, rekla je Sejatllari.

A da će doista tako vjerojatno i biti, svjedoče scene iz Hamburge. Hrvatski navijači već su okupirali njemački grad, što možete provjeriti u našoj galeriji.

 

 

vecernji.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori