Nadbiskup Vukšić čestitao Kurban Bajram: Molim Božji blagoslov za sve ljude kako bi ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote i mira

Vrijeme:46 sec

 

Mons. Tomo Vukšić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH, u povodu Kurban Bajrama poslao je čestitku reisu-l-ulemi Islamske zajednice u BiH, Huseinu ef. Kavazoviću, izvijetio je Hrvatski medijski servis.

„U povodu blagdana Kurban Bajrama, koji će muslimanski vjernici uskoro proslaviti kao blagdan sjećanja na Božje milosrđe i dobrotu te kao prigodu da, vršenjem djela milosrđa, pokažu svoju dobrotu prema članovima vlastite obitelji i solidarnost sa siromasima, prijateljima i susjedima, Vama, Vašoj obitelji, svim suradnicima i vjernicima Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini želim svaki Božji blagoslov, uspjeh i radost. I molim Božji blagoslov za sve ljude kako bi ustrajali na putu svjedoka Božje dobrote i mira te međusobnoga prijateljstva, sloge i bratskih osjećanja”, stoji u čestitki.

Čestitku jednakoga sadržaja nadbiskup Vukšić poslao je i vojnom muftiji Nesibu ef. Hadžiću, te predsjedatelju Predsjedništva BiH gosp. Denisu Bećiroviću, ministru obrane Zukanu Helezu i generalu Mirsadu Ahmiću.

 

HMS/Hrvatsko nebo

Odgovori