Medojević o predsjedniku crnogorske vlade Spajiću: Imam dokaze protiv njega da dobije 50 godina zatvora!

Vrijeme:49 sec

 

Čelnik crnogorske stranke Pokret za promjene Nebojša Medojević ustvrdio je da ima dokaze protiv predsjednika crnogorske vlade Milojka Spajića zbog kojih bi ovaj mogao dobiti 50 godina zatvora, izvijestio je danas tamošnji Portal Analitika.

“Bolje bi mu bilo da uzme dobra odvjetnika i da ide u Beograd, znam da tamo ima mnogo stanova”, poručio je Medojević na televiziji “A plus”, naveo je portal.

Medojević je podsjetio kako odavno poziva Spajića na TV-dvoboj, gdje bi, kaže, razgovarali o tržištu kapitala. “Ali problem je što u Crnoj Gori nema političke volje za promjene”, kazao je Medojević, koji ovih dana iznosi ocjene po kojima u Crnoj Gori nije unatoč odlasku s vlasti Đukanovića i njegove stranke DPS nije došlo do zadiranja u strukturu uspostavljenih odnosa niti su prekinute navodne spone između politike i organiziranog kriminala.

Po Medojevićevim riječima u emisiji “Minula neđelja” na televiziji “A plus”, Spajić je dobio nezasluženu prigodu voditi zemlju, koju “sada uvodi u fazu spontane tranzicije”.

 

Portal Analitika/Hrvatsko nebo