Featured Video Play Icon

ČOVIĆ ZA KOMPAS: Kako će se HDZ BiH postaviti u srazu Plenković-Milanović?

Vrijeme:1 min, 7 sec

Kako će se HDZ BiH postaviti u srazu Andreja Plenkovića i Zorana Milanovića? Hoće li desničarske vlade u kojima dominira antimuslimansko raspoloženje na Europskom vijeću biti protiv početka pregovora BiH s Europskom unijom?

Kada se na stol stavljaju izmjene Izbornog zakona koje se tiču Predsjedništva BiH? Postoji li na bošnjačkoj političkoj sceni volja za rješavanje toga pitanja i je li Trojka od stranaca dobila mig da ne ulazi u taj paket? Kakvi su odnosi s američkim veleposlanikom Michaelom Murphyem i koliko su realne sankcije? Je li istina da Christian Schmidt na zatvorenim sastancima histerično lupa šakom od stol? Što s južnom plinskom interkonekcijom? Tko je od njega zahtijevao da napusti čelno mjesto u HDZ-u? Ima li oko sebe puno ulizica? Nedostaje li u HDZ-u BiH igrača koji se znaju nositi s politikom ulice koja Hrvatima prijeti da će ih pretvoriti u nacionalnu manjinu? Što smatra najvećim uspjehom, a što najvećim propustom od kada je na čelu HDZ-a BiH?

Te tko će ga naslijediti za Kompas RTV-a Herceg-Bosne govori predsjednik Hrvatskoga narodnog sabora i Hrvatske demokratske zajednice BiH Dragan Čović.

Urednik i voditelj Kompasa je Miroslav Vasilj.

Emisija se emitira u utorak u 20 sati i 5 minuta u programu Televizije Herceg-Bosne, a u srijedu u 14.00 sati u programu Radija Herceg-Bosne.

 

hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)