U Ortiješu uhićena dvojica pripadnika Oružanih snaga BiH, pronađeni droga i oružje

Vrijeme:1 min, 10 sec

 

Djelatnici Sektora krim. policije, Odjela za posebne namjene, MUP-a HNŽ lišili su slobode T.T. (1994) iz Mostara i R.R. (1998) iz Čapljine u mjestu Ortiješ, na cesti M 17, u subotu 2.ožujka u 15:30 sati. Obojica uhićenih su pripadnici Oružanioh snaga BiH koji su u vrijeme lišavanja slobode bili na dužnosti, s čim je upoznat i nadležni tužitelj, prenosi Hrvatski Medijski Servis.

Od T.T. je oduzeto 5 pvc vrećica sa NN biljnom tvari, dvije pvc vrećice s grudvastom NN tvari, 8 komada NN tableta raznih boja i 2 mobitela.

Od R.R. je oduzet mobitel i 1,5 tableta sive boje, navode iz MUP-a HNŽ.

Temeljem usmene naredbe Općinskog suda Mostar u 19,20 sati izvršen je pretres kuće T.T. u Ortiješu. Tom prilikom oduzeto je; 2 staklene tegle sa NN biljnom tvari, etalna mrvilica i pribor za izradu paketića za prodaju.

U 19,50 sati, po usmenoj naredbi Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres kuće R.R. u mjestu Klepci pri čemu je pronađeno i izuzeto;2 automatske puške, veća količina streljiva različitog kalibra i okvirova. U 21,30 sati po usmenoj naredbi Općinskog suda Mostar izvršen je pretres vozila Opel Astra vl. R.R., na parkingu ispred vojarne u Rodoču. Pri tom je oduzeto: 81 komad NN tableta raznih boja, digitalna vaga i pribor za izradu paketića.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)