Srbi tuguju/”Hrvati su iskusniji, nezreli smo za velike stvari…”

Vrijeme:59 sec

 

Vaterpolisti Hrvatske pobijedili su Srbiju 15:13 u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Hrvatska Srbija sastali su se još jednom na svjetskoj smotri, ovaj put na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Ulog je bio velik, polufinale i borba za medalje, a naše Barakude uspješno su apsolvirali Srbe 15:13 i tako došli nadomak još jednog velikog uspjeha.

Primarni cilj naših vaterpolista bio je osiguravanje plasmana na Olimpijske igre, što smo i uspjeli protiv Kine u osmini finala, ali igrači Ivice Tucka ne misle ovdje stati.

”Susret je na kraju riješen u posljednje dvije minute, zahvaljujući, reklo bi se, većem iskustvu hrvatskih igrača, kao i potezu Dušana Mandića na 100 sekundi prije kraja”, piše B92.

Vaterpoliste Srbije, tj. Delfine kako ih zovu, čeka razigravanje od 5. do 8. mjesta, na što su se naviknuli posljednjih nekoliko turnira.

”Ponovo će naš tim igrati “utješni” dio velikog takmičenja, u kojem je uglavnom i završavao velike turnire od osvojene zlatne medalje u Tokiju 2021. godine”, stoji u članku Monda.

”Delfini su nezreli za velika dijela”, ističe Kurir, dok RTS zaključuje kako su se Hrvati podignuli nakon neuspjeha u Japanu, dok je njihova reprezentacija krenula silaznom putanjom.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)