SVE JE SPREMNO!/Maksimir ovo ne pamti dugo vremena, a policija je objavila važne informacije za navijače

Vrijeme:1 min, 15 sec

 

Na Maksimiru se očekuje preko 18 tisuća navijača.

Večeras od 20:45 čeka nas utakmica godina. Hrvatska i Armenija na Maksimiru uz prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Vatreni jure po pobjedu i plasman na Euro, a na Maksimiru će imati veliku podršku navijača. Iako u Zagrebu pada kiša, za vrijeme utakmice ne bi trebala padati prema prognozi DHMZ-a, a na stadionu se očekuje preko 18 tisuća gledatelja, brojka koju Maksimir ne pamti dugo vremena.

Uoči utakmice oglasila se i policija.

”Prije, za vrijeme i nakon održavanja ovog sportskog javnog okupljanja na prilazima stadionu provodit će se posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa. Također, policijski će službenici prije, za vrijeme i nakon održavanja javnog okupljanja intenzivno opservirati područje grada Zagreba, obilaziti mjesta okupljanja navijača i navijačkih skupina te provoditi druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a sve u cilju prevencije protupravnih ponašanja, zaštite imovine i sigurnosti građana.

– Ulazi na stadion su otvoreni od 18:45 sati.

– Posjetitelji, uz kupljenu ulaznicu, moraju imati identifikacijsku ispravu s fotografijom (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) temeljem koje će se prije ulaska provjeriti njihov identitet.

– Nakon ulaska na stadion i tijekom javnog okupljanja posjetitelji mogu sjediti isključivo na mjestu koje je određeno na ulaznici te ne mogu biti u prostorima koji nisu predviđeni za gledatelje.

– Na tribine posjetitelji ne mogu unijeti kišobrane, velike torbe i ruksake, boce, upaljače, kovanice i druge predmete pogodne za ozljeđivanje ili izazivanje požara”, obavijestili su iz policije.

 

gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)