Utakmica LATVIJA – HRVATSKA/Prijenos na Novoj TV i gol.hr-u, rasplet počinje već od 15.00

Vrijeme:1 min, 33 sec

 

Hrvatska i Latvija igraju u Rigi uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Samo dvije utakmice ostale su do kraja kvalifikacija za Euro 2024. Ove subote Hrvatska gostuje u Latviji u terminu do 18 sati, dok tri dana kasnije Hrvatska dočekuje Armeniju u Zagrebu od 20:45. Prijenose odlučujućih utakmica Vatrenih gledajte na Novoj TV i gol.hr-u.

Hrvatska reprezentacija u Rigi gostuje kod najslabije reprezentacije u skupini D. U Rijeci su naši nogometaši slavili s čak 5:0 i činilo se kako će ove kvalifikacije završiti bez previše muke. No, listopadski porazi od Turske i Walesa doveli su Hrvatsku u situaciju u kojoj ne odlučuje sama o sebi.

Jasno je da se u Latviji ove subote očekuju sigurna tri boda. Sve ostalo bio bi neviđeni debakl i vjerojatno odlazak u dodatne kvalifikacije u ožujku koje nas čekaju i ako nam se ne poklope drugi rezultati.

Nešto ćemo znati već i prije 18 sati

Ukoliko Vatreni slave protiv Latvije te u utorak na Maksimiru protiv Armenije, moraju se nadati da Wales neće pobijediti u obje svoje utakmice, a to su Armenija u gostima i Turska na domaćem terenu.

Bit će jako zanimljivo u subotu jer Armenija i Wales igraju već u 15 sati pa će se napetost ili povećati ili smanjiti uoči naše utakmici u Rigi.

Izbornik Zlatko Dalić imat će puno jači sastav nego u listopadu, jer vratili su se u kadar Andrej Kramarić i Luka Ivanušec koji su nedostajali u napadačkoj liniji. Nažalost, Bruno Petković se još uvijek nije oporavio i neće biti spreman, a upitan je i Mateo Kovačić.

U reprezentaciju se vratio Ante Budimir koji sjajno igra u La Ligi za Osasunu. Posebnu će ulogu imati Joško Gvardiol koji u Manchester Citxju igra na poziciji lijevog beka, a tu će ga ove utakmice prebaciti i Dalić.

Tablice omogućuje Sofascore
gol.hr / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)