MOSTAR/Spektakularna proslava dvostruke krune Plemića ispred “Kosače”

Vrijeme:1 min, 18 sec

 

Tisuće navijača Zrinjskog okupilo se večeras u središtu Mostara ispred Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače slaveći to što su plemići ponovo postali nogometni prvaci BiH, ali i pobjednici Kupa BiH

Pjesma, zabava, skandiranje igračima te želje za velikim uspjehom u Europi samo su dio onoga što je obilježilo večer ispred Kosače.

Igrači su, nakon potpisivanja dresova i suvenira, jedan po jedan poimenice prozivani te su, kako prenosi Bljesak.info, uz ovacije izašli na pročelje HD Herceg Stjepan Kosača. Nakon toga izašli su u svi članovi stručnog stožera, a kada je čitava ekipa bila na okupu doživjela su ovacije koje će sigurno pamtiti cijeli život.

Kosača je svijetlila u čast Plemića, zabavljači su izveli spektakularne izvedbe, a sve je začinjeno velikim vatrometom. Sve je započeo izlaganjem pehara prvaka BiH i osvajača Kupa BiH, što je izazvalo veliko zanimanje građana. Uslijedilo je potom zagrijavanje uz grupu Deja Vu , koja je na najbolji način najavila prvake države.

Inače, mostarski Zrinjski potvrdio je kako je najbolji nogometni kolektiv u Bosni i Hercegovini osvajanjem dvostruke krune. HŠK Zrinjski u nedjelju je osigurao naslov prvaka BiH četiri kola prije kraja, time vrativši naslov iz prošle godine i osvojivši ukupno osmi naslov. Osim toga, pobjedom nad Veležom u Zenici prije tjedan dana Zrinjski je osvojio i Kup BiH te je tako po prvi put u povijesti uzeo dvostruku krunu.

 

hms.ba / Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)