HRVATSKI KAPETAN/Modrić novim ugovorom treći najplaćeniji u Realu

Vrijeme:1 min, 4 sec

 

Pitanje je dana kada će Luka Modrić (37) potpisati novi ugovor s Realom, 50-ak dana prije isteka aktualnog.

“Sve je riješeno između Reala i Modrića. Obnova suradnje s njim bit će objavljena nakon prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Manchester Cityja, koja se igra u utorak. Klub je rekao Luki da ništa ne brine. Modrić i predsjednik Florentino Perez su već sve dogovorili”, piše Marca.

Španjolski Relevo donosi nove detalje: “Modrić i Real su postigli konačan dogovor. Hrvat će potpisati u idućih nekoliko dana. Sastanci Modrića i Reala oko produljenja ugovora završili su jako brzo. On je svaki put inzistirao na tome da se ne govori o novcu jer mu je san ostati u Realu dok god klub to želi i njemu tijelo dopušta, prenosi Index.

Modrić je primio ponudu iz Saudijske Arabije. Da ju je prihvatio, zarađivao bi 40 milijuna eura po sezoni, ali nije to koristio za pritisak na Real zato što poštuje klub i sve radi u suglasnosti s njim.” No neće Modrić ni u Realu završiti na minimalcu: “Real mu je dao jako dobru ponudu. Potpisom će Modrić zadržati aktualnu plaću, koja poštuje njegov status i značaj za momčad. Tako će ostati jedan od najbolje plaćenih igrača Reala. Točnije, samo Benzema i Hazard će primati više.”

 

Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)