Sjajne vijesti iz Madrida/Real odlučio produljiti s Modrićem, ali pod jednim uvjetom

Vrijeme:1 min, 13 sec

 

Real Madrid će produljiti s Lukom Modrićem, ali ako pristane na ulogu rezerve sljedeće sezone.

Sjajne vijesti stižu iz Madrida, ugledna Marca javlja kako je Luka Modrić nagovorio čelnike Reala na novi ugovor, njegova sjajna partija za Kraljevski klub protiv Chelseaja navodno je bila ključna u odluci Florentina Pereza da Luki ponudi gažu na još godinu dana.

Uprava je navodno već odlučila staviti pred njega ugovor do ljeta 2024. godine, ali od njega traži da pristane na jedan zahtjev, ključ koji je pred njega postavio sam predsjednik. Navodno će morati prihvatiti ulogu rezerve dogodine zbog mogućeg dolaska Judea Bellinghama.

Ugledni talijanski stručnjak za transfere Fabrizio Romano javlja kako se Lukina želja nije promijenila, on i dalje inzistira na ostanku još godinu dana i umirovljenju u Madridu i sad se samo čeka službeni potez Reala.

Perez je uvjeren kako Modrić i dalje može biti važan kotačić njegovog projekta u Realu, ali u zadnjih nekoliko tjedana imao je dvojbe jer se Modrić još nije odlučio umiroviti iz nacionalne momčadi. Unatoč tome, cijeni njegov doprinos momčadi, no želi mu dati do znanja kako njegova uloga dogodine neće biti ista kao dosad.

Romano javlja kako je Perez odlučio produljiti i s Tonijem Kroosom na još godinu dana te da je već započeo pregovore s njemačkim veznjakom, a iskusnim veznjacima trebali bi se priključiti spomenuti Bellingham i Gabri Veiga, koji su najavljeni kao moguća pojačanja na ljeto.

 

gol.hr/ https://gol.dnevnik.hr/ /Šport/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)