UOČI NEDJELJNIH IZBORA ĐUKANOVIĆ/Neću dozvoliti da Crnu Goru zatvore u srpski i ruski svijet

Vrijeme:1 min, 1 sec

 

Aktualni predsjednik Crne Gore i kandidat Demokratske partije socijalista (DPS) na predsjedničkim izborima koji će se održati u nedjelju Milo Đukanović poručuio je večeras, na završnoj konvenciji u Podgorici, da neće dozvoliti da Crnu Goru zatvore u “srpski i ruski svijet”, da će uvesti Crnu Goru u Europsku uniju, dinamizirati ekonomski razvoj i unaprijediti kvalitet života svih građana.

„Nalazimo se pred još jednom velikom pobjedom na predsjedničkim izborima u nedjelju 19. ožujka“, dodao je Đukanović, navodi se u priopćenju DPS-a.

Podsjetivši da će izvanredni parlamentarni izbori biti održani 11. lipnja, on je, kako prenosi Tanjug, naveo da su zato potrebne dvije pobjede građanske i europske Crne Gore.

„Da obnovimo političku normalnost Crne Gore. Da konačno utihnu gluposti o velikoj i uvjerljivoj pobjedi 30. kolovoza 2020. godine, koja je, tobože, oslobodila kako kažu do tada utamničenu Crnu Goru“, rekao je Đukanović.

Dodaje da iz tog miljea u predsjedničkoj kampanji imaju četiri kandidata koji i dalje, kako kaže, besramno ponavljaju istu priču – mi smo protiv DPS-a, protiv Mila i ništa u Crnoj Gori prije 30. kolovozaavgusta nije valjalo.

Đukanović kaže i da je počeo proces pridruživanja Europskoj uniji i da će ga dovršiti „tijekom sljedećeg mandata“.

 

hms.ba/  https://hms.ba//Hrvatsko nebo

Facebook komentari

komentara

Odgovori