Modrić je 2018. potrošio dva milijuna eura na suigrače: Svima je kupio identičan poklon

Vrijeme:1 min, 50 sec

 

Nogometna reprezentacija Hrvatske priprema se za susret s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru. Legenda Vatrenih Luka Modrić na tekućem turniru još je jednom potvrdio svoje nogometne kvalitete, ali njegov suradnik, danski stručnjak za brendiranje Simon Bastiansen, koji s njim surađuje od Rusije kaže kako je puno veći čovjek nego nogometaš.

Dvojac se upoznao poslije Mundijala 2018. godine kad je Luka već bio na vrhu. Oko tog vremena Danac se ukrcao na njegov vlak, piše Gol.hr.

“Taman je bio osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu prvaka i bio srebreni na Svjetskom prvenstvu te je postao najbolji igrač turnira, ali kad sam ga upoznao, shvatio sam da je najpristojnija sportska zvijezda koju sam ikad upoznao. A upoznao sam ih dosta“, započeo je Danac.

Luka imao sat od 40 tisuća eura

Sastali su se u Zagrebu, a stručnjak za brendiranje donio mu je na poklon sat poznate kompanije Breitling, koja je željela suradnju. No ambasadorske dužnosti nisu privukle Modrićevu pažnju.

“Sjeli smo na piće i on je pogledao u vlastiti sat. Zapravo, buljio sam i ja u njega i rekao sam mu kako nosi jako lijep sat. Pristojno je zahvalio i, čini se, tad dobio ideju“, priča.

Oko njegovog zapešća bio je crveno-zlatni Daytona Rolex, a iako njegov sugovornik nije bio stručnjak za sa ručni nakit, znao je da takav sat košta oko 40 tisuća eura.

“To je poseban sat,“ kaže Modrić koji je u tom trenutku bio sve dalji od ideje da nosi Breitling, a Dancu je uskoro bilo jasno zašto.

Dva milijuna eura na suigrače iz reprezentacije i kluba

“Kaže mi kako se tim satom počastio poslije osvajanja Zlatne lopte, ali dodaje kako je kupio ukupno 25 satova za svoje suigrače iz Real Madrida, odnosno još 25 za suigrače iz nacionalne momčadi. Ali nisu samo suigrači dobili poklone, kupio ih je za vozače buseva, liječnike, fizioterapeute, pomoćnike…“

“Bez njih ne bih bio ono što jesam”, skromno je objasnio Luka.

Dakle, ukupno je potrošio dva milijuna eura na te satove za svoje najbliže suradnike iz reprezentacije i kluba. Novu priliku za čašćenje imat će uskoro, jer danas Hrvatska igra svoje polufinale Svjetskog prvenstva protiv Argentine…

HMS/https://hms.ba/Hrvatsko nebo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)