Brojne čestitke hrvatskoj reprezentaciji i Hrvatima stižu od Crnogorki i Crnogoraca!

Vrijeme:47 sec

 

Do uredništva Hrvatskog neba stižu iz Crne Gore i osobne čestitke i vijesti o čestitkama i o tomu kako mnoge Crnogorke i Crnogorci slave i čestitaju pobjedu hrvatske reprezentacije na Brazilom i ulazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojem će se hrvatska reprezentacija za finale natjecati s reprezentacijom prijateljske Argentine. Objavljena i jedna amaterska video-snimka, na srbijanskoj platformi Alo!, koja prikazuje običnog Crnogorca koji nakon hrvatske pobjede uzima pušku, izlazi pred kuću, izgovara: “Tako se bori za bratsku Hrvatsku!” i puca dvaput u zrak. Snimka se može pogledati na ovoj poveznici:

https://region.alo.rs/crna-gora/vesti/37035/cetinjani-slave-pobedu-hrvata-komita-zapucao-ovako-se-ne-senluci-ni-u-zagrebu-video/vest?fbclid=IwAR1KnqcqccmWY4hJmGWvFzsJJh0t_Tsl3i7BSjhQgf_QC-hmEeI82Hx9BwM

Ovdje kao ilustraciju donosimo još dvije od nebrojenog mnoštva srčanih čestitaka i zdušnih pozdrava hrvatskoj repki i Hrvatima od Crnogorki i Crnogoraca. Recimo im: Hvala vam, susjedi pravi Crnogorci!

 

Hrvatsko nebo

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)